reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA naszych Słoneczek

no pewnie ze Olek Agao wiekszy :) dostalam dzis sms- wazy juz 8 kg i ma 71 cm dlugosci :), dzis skonczyl 3 miesiace

reklama
To moja Kinga w czwartek na równe trzy miesiace ważyła 5200g.

A waży tak mało przez te cholerne bakterie. Dostawała syrop bactrim przez tydzień- nie pomogło. I dziś lekarka przepisała jej zastrzyki 2 razy dziennie :( :( :(

Ivon, trzymam kciuki, żeby zastrzyki definitywnie wygoniły bakterie z Kingi!!!

Ja dziś po spacerze (w końcu wyszlo w Krakowie słońce :)) wstąpiłam do przychodni zważyć małego, ze wstrzymanym oddechem patrzyłam na wagę...przez to jego ostatnio marudzenie przy cycu i okazało się, że Filip waży już 6 kg co oznacza, że przez ostatni miesiąc tygodniowo przybierał 300 gram :D Ufff, ale się cieszę! :-)

29/03 - 3440 g (poród)
31/03 - 3290 g (wyjście)
27/04 - 4400 g (4 tygodnie)
12/05 - 4800 g (6 tygodni)
06/06 - 6000 g (10 tygodni)

Aniam pisze:
no pewnie ze Olek Agao wiekszy :) dostalam dzis sms- wazy juz 8 kg i ma 71 cm dlugosci :), dzis skonczyl 3 miesiace
NO to jednak jest jeszcze jeden duzy bombel. Tyle ze Olek jeszcze dlugi bo moj bidulek 64 cm.

tacy jak my :) ona 178 cm a on 191 cm :) (i ponad 110kg wagi :) )

ciekawa jestem ile wazy moja Ola- na domowej wadze wyszlo wczoraj ze prawie 7 kg. nie wiem czy waga nie oszukuje- jutro zwazymy sie u lekarza :)

A ja mam nadzijeję, że jutro się dowiem ile Patycja waży, bo mamy szczepienie. Ale nie wiem czy nas lekarz przyjmnie - strajk ;)

reklama
Nam wychodzi jakieś 7 kilo (13 tygodni) ale dokładnie dowiemy się w piątek
no chyba, że nasz lekarz dalej chory :(
jak tak to chyba pójde do innego...

Do góry