reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
Osinko z tego co wiem , to waga Agatki jest adekwatna do jej wieku i tego , że jest dziewczynką więc jest super!!!!
poza tym szalenie ambitna z niej dziewczynka.....bo po co czekać pół roku na coś co można zrobić w dwa miesiące ;) ;D ;D ;D

osinka pisze:
moja Agata  z wagi urodzeniowej 2480g w 2 miesiącu życia "dobiła" do 5700g - dzisiaj rano ją ważyłam w suchej pieluszce i jeszcze "na czczo" ;) dopiero po ważeniu dostała śniadanie i teraz śpi
już chyba dopędziła Wasze dzieci z wagą ;) lekarka w szpitalu mówiła, że zajmie jej to do pół roku  :p
Osinka,naprawde ambitna osobka z Twojej Agatki.Moja majka urodzila sie z waga 2940 a majac 3 miesiecy wazyla 5400g

Dziewczyny, przypomnijcie mi proszę: jeśli na siatce centylowej wychodzi 10 centyli to znaczy to, że 10% dzeci ma taka wage w danym wieku??? Bo zapomniałam, jak sie to odczytywało ::)

A ja miałam nadzieje, że w końcu małego zważe bo wczoraj mielismy mieć szczepienie, ale nasz lekarz sie rozchorował :( musze czekać do następnego piatku

pytia pisze:
Dziewczyny, przypomnijcie mi proszę: jeśli na siatce centylowej wychodzi 10 centyli to znaczy to, że 10% dzeci ma taka wage w danym wieku??? Bo zapomniałam, jak sie to odczytywało ::)

Pytia, na 100% Ci tego nie potwierdzę, ale zajrzałam teraz do siatek i tak to bym odczytała.

My dzis idzemy na szczepienie i zwazymy klocka. Wczoraj zwazylam sie razem z nim i wychodzi ze wazy 7,5 kg. Zobaczymy czy rzeczywiscie tak jest

reklama
Do góry