K
kasiula matula
Gość
no spokojnie na pewno Agata da sobie rade i dogoni wszystkie maluszki 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Osinka,naprawde ambitna osobka z Twojej Agatki.Moja majka urodzila sie z waga 2940 a majac 3 miesiecy wazyla 5400gosinka pisze:moja Agata z wagi urodzeniowej 2480g w 2 miesiącu życia "dobiła" do 5700g - dzisiaj rano ją ważyłam w suchej pieluszce i jeszcze "na czczo"dopiero po ważeniu dostała śniadanie i teraz śpi
już chyba dopędziła Wasze dzieci z wagąlekarka w szpitalu mówiła, że zajmie jej to do pół roku
![]()
pytia pisze:Dziewczyny, przypomnijcie mi proszę: jeśli na siatce centylowej wychodzi 10 centyli to znaczy to, że 10% dzeci ma taka wage w danym wieku??? Bo zapomniałam, jak sie to odczytywało :![]()