reklama

WAGA naszych Słoneczek

wago urodzeniowa - 3260g
przy wyjściu ze szpitala - 2950g
4 tygodnie - 3950g
7 tygodni - 4400g
lekarka sie zdziwiła że tyle przybrała na wadze karmiąc sama piersią bez dokarmiania.

reklama
A my dziś byłyśmy na usg nerek ( w związku z tym, że córa mało przybiera na wadze). Na szczęscie wszystko jest ok z nerkami. W moczu ma jeszcze trochhę bakterii, ale walczymy z nimi i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już ich nie będzie. No i przybrała na wadze 200g w ciągu tygodnia. Waży teraz 5200g- nie jest to jeszcze rewelacja, ale ważne że 200g przybrała.

I tak moja córka na dzien dziecka dostała od mamusi wizytę u lekarza i to łącznie z usg. A podczas badania śmiała się i gaworzyła. Może ją to łaskotało ;D

Ivon to teraz już napewno waga pójdzie do przodu :D

a mój Bąbel w sobotę skończył dwa miesiące z wagą 6600 ;D - to PULPET (śpi to nie usłyszy) ::) ;D

A u nas znowu wagowy kłopot. Przez półtora tygodnia Jaś przybrał tylko 90g :(:(:( W poniedziałek idę do opiekę nad dzieckiem, to zapytam lekarki, co dalej. Boję się, że każe dokarmiać :( Kurcze, a już ostatnim razem przybrał w normie i myślałam, że i tym razem będzie ok.
No, ale z drugiej strony to się nie dziwię, że tak mało przybrał, skoro mało je, bo większość czasu przy cycku urządza histerie, a ja ciągle nie wiem, o co mu chodzi ::)

Pytia, trzymaj się! Doskonale Cię rozumiem, bo u mnie to samo, z tym, że jeszcze ne wiem ile przybrał, dziś miała pójść go zważyć to robłi taki cyrki, że nie udało mi się wyjść :(

reklama
moja Agata z wagi urodzeniowej 2480g w 2 miesiącu życia "dobiła" do 5700g - dzisiaj rano ją ważyłam w suchej pieluszce i jeszcze "na czczo" ;) dopiero po ważeniu dostała śniadanie i teraz śpi
już chyba dopędziła Wasze dzieci z wagą ;) lekarka w szpitalu mówiła, że zajmie jej to do pół roku :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry