reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
a ja się martwiłam, że moja Agatka najmniejsza znowu jest ;-)
dzisiaj była ważona i okazało się, że waży 8090 gram, czyli zaczęła znowu przybierać :-):-):-) apetyt jej dopisuje, zupki i inne dania smakują nieprzeciętnie

Osinko- Martynka do niejadków nie należy. Smakuje jej wszystko i w każdej ilości.:-) :tak: :-D

Kinga też ma apetyt, je dużo. Często zdarza się tak, że zje np. swoją zupkę, a np. za 15 min, my jemy obiad, to ona musi siedzieć przy stole ( na czyiś kolanach) i też chce jeść, więc dostaje ziemniaczki lub coś innego:-).

reklama
Miłoszek też chętnie je a nadal chudy. Ważyłam go 6.XI i waży 8180 a mierzy 73 ;-). Panie w przychodni się śmiały, że model z niego wyrośnie, bo długi i chudy :)
Trochę się martwiłam małą wagą Miłka, ale moja mama mówi, że też tak wyglądałam, byłam długa i chuda ;) niestety tak nie pozostało :(.......

Do góry