reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
No dziewczyny to chyba od budowy ciała zależy. Ja np. nie wyglądam na wychudzoną, nawet jak przed ciążą ważyłam 51 - 53 kg. w zależności od pory dnia (bo czase po jedzeniu więcej). Lekarz mi powiedział, że np. dużo robi struktura kości. Z moich się śmiał, że mam pneumatyczne (tak jak ptaki - czyli puste w środku, więc dlatego takie lekkie). Tak więc przytyłam tyle co i wy. I wyglądam jak niezły grubas;-)

NO A JA WTURLAŁAM SIĘ NA WAGĘ I KU MOJEMU ZDZIWIENIU MOJE KILOGRAMY STOJĄ W MIEJSCU - 77 KG :tak: CZYLI OD POCZĄTKU CIĄŻY ŁAAA PONAD 20 KILOSÓW DO PRZODU :cool2:

Aa No A Waga Stoji W Miejscu Juz Jakieś Dwa Tygodnie Hehe Chyba że Się Zacieła I Dalej Nie Wazy Hehe ;-)

Mój brzusio niziutko i wogóle wogóle i od dłuGieGo już czasu w tali 113 cm :cool2: ...

KASIRKA kochana prowadzisz !! :-)

A wogóle moja babcia mnie zobaczyła wczoraj i mówi "o jezu " hehe chodziło jej że brzuch spadł nisko to i się duży wydaje i taką fajną minke zrobiła hehe ale się uśmiałam z tej mojej babuni ;-)

o powiekszylo mi sie 2cm, czyli 102 cm :tak:
a myslalam ze dzidzia juz nie rosnie, a tu waga jeszcze o 0.5 kg podskoczyla rowniez.
a tak pozatym to ostatnio wlaczyla mi sie faza aktywnosci, tak jak bym wyczuwala ze musze byc teraz gotowa na delivery service (czytaj: wydanie na swiat potomstwa wlasnymi silami:laugh2:) i skoro zaczelam sie wiecej ruszac cialo mi jedrnieje tak fajnie, obraczka znowu luzna, brak opuchlizn i wogole wracam do lask :cool2: :cool2: :cool2:

M-ktosiu tylko pozazdrościć ... ja to jak po schodach chodze zaczęsto to na następny dzien mam takie zakwasy że głowa mała hehe - kondycja zero normalnie aż wstyd ... ;-)

reklama
no ja po schodach to w ogole nie chodze, mam winde na szcescie ;-)
ale swietnie sie czuje od plywania, bo kregoslub odciazony, cialo lekkie a uklad wydolnosciowy i tak pracuje, podwyzszony oddech itp i zabka jak poplywam to i nozkami popracuje i ramiona sie wzmocnia i garb na pleckach maleje, wic dziewczynki na basenik kryty i plywamy zabka bo to najlepszy styl na plecy okragle i brzuch- polecam, polecam, polecam

Do góry