reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
och my dziewczyny;-) ;-) ;-) ta przekleta waga cale zycie musi byc pod kontrola hihihi:-) :-) :-) ja jak narazie 10kg do przodu i chyba wiecej nie przytyje, ale bardziej martwi mnie to ze mam juz prawie 3 podbrotki i zaczynym byc podobna do mojej babci:tak: :tak: :tak: no i nawet kolana mi napuchly:no: wygladam jak slon a raczej tak sie czuje:szok:

hihihihi chyba mnie nie widziałaś ..... jestem potworem!
a co do wagi to dwa tyg temu miałam 22kg do przodu więc nie masz co się łamać mam dwa razy tyle co Ty :-) ;-)

Noooo KASIRKA - jak zwykle rozmiarem przodujesz....:-D
SZMINA - a moze brzuś opadł i po prostu troszeczkę w innym miejscu się musisz mierzyc...sama nie wiem...:confused:

U mnie juz od jakiegos czasu 110 cm, nic sie nie powiększa....:-)

A u mnie powiem wam, że już nie tak źle z tą wagą. Dzis ważyłam się u lekarza i mam 13 kg do przodu. W sumie to poszło mi tylko w brzuch, ale widzę... tak jak Niczka...normalnie drugi podbródek...:baffled: i kiepsko to wygląda. Mam nadzieje, że wroce szybko do swojej wagi...

A u mnie 68 kg, czyli.... 16 kg do przodu.... nieźle...:szok: :szok: :szok: Ziarnko do ziarnka i sie zebrała niezła miarka...:-D
Ale po schodach jeszcze sobie wbiegam na trzecie pięterko...:laugh2:

Ja też 16 kg do przodu i niestety drugi podbrudek który doprowadza mnie do szału, zniosę wszystko tyłek, uda, piersi ale nie ten podbródek :wściekła/y:

reklama
u mnie ponad 73.5 kg czyli +11 kg i brzuch mi sie jeszcze powieksza :szok: dziecinka jeszcze rosnie, a ja myslalam ze to juz koniec tego tycia:dry:

Do góry