Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

aż tu nagle w tym tygodniu obudziłam się rano z jedną ręką taką spuchniętą... no normalnie, jak niedźwiedź
nie mogłam obrączki zdjąć... dopiero pod wieczór jakoś doszłam do siebie i smarując palec kremem jakoś udało mi się uwolnić. Na szczęście mój zaręczynowy też jest luźniejszy:-) nawet za duży trochę był, a tu proszę:-) w sam raz na 9 miesiąc ciąży.
oj brzucho coraz ciezszy, ludziska mowia ze sie powiekszyl przez 2 tyg niemilosiernie...
. Zalezy dla kogo lepiej. Ja ten tluszczyk bede musiala zlikwidowac po rozwiazania ale to nie bedzie chyba takie proste
. A moze po prostu ogranicze jedzonko juz teraz? Chyba tak zrobie bo jesli mam donosic ciaze to jeszcze mi porzybedzie
. A wtedy to juz nie wiem.
Jak sobie przypomnę to wmuszanie jedzenia, to znowu mi się coś robi..., a trzeba myśleć żeby dzidziuś miał wszystko czego mu trzeba. To nie my jesteśmy najważniejsze tylko nasze maleństwa. Damy sobie radę ze zrzuceniem wagi.