reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
Mi sie zrobila okraglutka buzia jak u chomika :-D a nogi tez mi spuchly bo nie weszlam w swoje pol glany juz nie wspomne o obrace bo juz dlugo jej nie nosze:tak: Ja narzaie mam rowne 10kg do przadu a dzidz ma 3kg zobaczymy co bedzie 21 marca bo chyba juz mam ostatnio wizyte kontrolna.:-)

szminka - może to zwyczajnie gromadzi sie woda w organiźmie
mnie też się wydaje,ze chyba troche mi stopy spuchły...niedobrze...
butki cisną

mi też waga dobiją do +10:szok:

Dzisiaj byłam u gina i również od ostatniej wizyty 2 tygodnie temu nic nie przytyłam :-) wiec nadal +9,5 :-)
Szmina moja dzidzia tez jeszcze malusia bo 2532g waży (36 tydzień) ale napewno jeszcze nabierze ciałka i mamusia pewnie jeszcze też ;-)

Acha mi narazie jeszcze nic nie spuchło i pierścioneczki i dotychczasowe buty dalej nosze sobie.

A u mnie w ciagu 2 ostatnich tygodni przybylo rowno 1,5 kg:zawstydzona/y: (mam niesmiala nadzieje, ze dzidzia duzo przytyla...:-p ) i jest 78,9, czyli + 13,9 kg.....

SZMINA - mnie druga broda robila sie zawsze, nawet jak bylam szczupla....:wściekła/y: nie cierpie tego....
M_KTOSIU - przy tym klimacie, to az dziwne, ze dopiero teraz spuchlas i to tylko troche....;-) Chyba powinnas sie cieszyc....

reklama
Do góry