reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

Właśnie zmierzyłam się i mi brzunio urósł przez 2 tygodnie kolejne 2cm i jest już 102cm - ciekawe czy to już końcowe centymetry czy jeszcze urośnie. Brzuszek mam nadal wysoko.

reklama
rowniutko +10 kg czyli 72.2 :-) czyli jeszcze przybieram :cool2:
koralek +12 to bardzo ladna waga, nie rob takiej minki, myle ze do +15 to wogole nie bedzie zadnego problemu, kwestia 2 miesiecy.
lenorek jako ze masz o 1 tydzien mlodsza ciaze ode mnie to ci te 8,5 kg jakos wybacze...:ninja2:

Dziewczynki dacie rade ;-) każda z nas jest bardzooo dzielna :-) tyle się nacierpiałyśmy i nadal cierpimy w ciąży to poród to będzie pikuś :-)

reklama
optymistyzna wiadomosc dla mnie - przez ostatnie 2 tygodnie przytylam tylko 0,5kg:tak: tak wiec na domowej wadze 10,5 do przodu :-) nie jest zle;-) dzidzia moja malutka w porownaniu do waszych bo 2300 wazyla kilka dni temu to chyba nie wiele...? kurczerobi mi sie druga broda i szyja powoli taka jak u zolwia:-D jeszcze troche to wogole jej nie bedzie widac:szok: no i stopy mi troche napuchly bo cisna mnie wszystkie buty:-D

Do góry