reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
KORAL no to super, ciekawie jak jest teraz, moze rosna nam takie same dzieciaczki.:-)
A czy lekarz tez Ci powiedział, ze przy takiej wadze to kształtuje sie do porodu na około 4000:szok: ?

Mona 2903u mnie tez +14 i tez sie zastanawiam jek ta bedzie , ale ostatnio dziewczyny pisaly ze niekoniecznie sie tyje w ost. miesiacu wiec moze jest jakas nadzieja ze jednak do 20 nie dobik=jemy:))):-D
lenorek ty kruszynko jak to zrobilas ze tylko 8 do przodu? super

mysle ze jest to uwarunkowane genetycznie. moja mama najwiecej w ciazy przytyla 10 kilo a urodzila 3 dzieci.
nie myslcie sobie ze gloduję, jem tyle ile trzeba i po prostu mniej przybywam na wadze:-). a i tak wydaje mi się ze mój brzuchol wzy tonę

KORAL ja tez sie przeraziłam jak to usłyszałam i z tego wszystkiego powiedziłam do lekarza "A kto to dziecko urodzi?" a on " no przeciez nie ja", a ja "to wielka szkoda" :-)
Ale sie pózniej z tego smiałam.:laugh2:
Po wtorkowej wizycie napisz szybciutko ile teraz wazy Twoja dziecina to i ja bede cos w przybliżeniu wiedziała o swojej.

reklama
U mnie troszQ więcej kilogramów bo aż 20 a nawet troszke ponad :eek: ...szaleństwo normalnie ...

Do góry