Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Basiu Twoja wypowiedz jest ze tak powiem nieladnie zaje..... pocieszajacano mi to ćwiczenie nie bardzo wychodziło więc teraz też przypuszczam nie wyjdzie - zwłaszcza przy dwójce, jedynie pływanie...jadłam dużo bo jak karmiłam ciągle byłam głodna, do tego spacerki i gimnastyka przy małym i samo schodziło - a miałam ponad 25 kg na plusie!!!, po 3 miesiacach zostały 2 - i to przypuszczam głównie w piersiach![]()

po 3 miesiącach ważyłam mniej niż przed ciążą, wystarczyły spacerki z Młodym i karmienie piersią, na inne ćwiczenia i tak nie miałam siły 
.Po porodzie będę sie martwić jak i kiedy to zrzucić:-).A na razie mam takie coś ,że muszę jeść regularnie co 2 h może nie opychać się ,ale chociaz jakąś bułke mleczna czy owoce oprócz sniadania ,obiadu i kolacji oczywiście,bo jak nie zjem do dostaję takiej delirki ,ze już bułka czy owoc nie wystarczy .Nie wiem czy któraś z Was to ma może ,ale 7 mam wizytke to porozmawiam z ginem na ten temat:-)