Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Basiu Twoja wypowiedz jest ze tak powiem nieladnie zaje..... pocieszajacano mi to ćwiczenie nie bardzo wychodziło więc teraz też przypuszczam nie wyjdzie - zwłaszcza przy dwójce, jedynie pływanie...jadłam dużo bo jak karmiłam ciągle byłam głodna, do tego spacerki i gimnastyka przy małym i samo schodziło - a miałam ponad 25 kg na plusie!!!, po 3 miesiacach zostały 2 - i to przypuszczam głównie w piersiach![]()

po 3 miesiącach ważyłam mniej niż przed ciążą, wystarczyły spacerki z Młodym i karmienie piersią, na inne ćwiczenia i tak nie miałam siły 
.Po porodzie będę sie martwić jak i kiedy to zrzucić:-).A na razie mam takie coś ,że muszę jeść regularnie co 2 h może nie opychać się ,ale chociaz jakąś bułke mleczna czy owoce oprócz sniadania ,obiadu i kolacji oczywiście,bo jak nie zjem do dostaję takiej delirki ,ze już bułka czy owoc nie wystarczy .Nie wiem czy któraś z Was to ma może ,ale 7 mam wizytke to porozmawiam z ginem na ten temat:-)