basia1807
mama trzech skarbów
ja schudlam w dwa trygodnie 0,5 kilo ale sie ciesze bo mam wkoncu dupe
zawsze zero bioder i pupy a teraz az sama sie nacieszyc nie moge

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
deli ;-) slyszalam ze po cc "brzuszki" mozna robic po 6 miesiacach...
ja osobiscie jestem czasem zmuszona robic je jak mam Monie na klacie i wstajemy razem z lozka :-)
poza tym nauczylam sie robic wiele rzeczy z dzieckiem na reku i przysiady z "ciezarkiem" 6 kg zeby cos wyjac z lodowki albo szafki to norma ;-)
do tego dochodza wieczne tance - ja juz nie umiem inaczej... kolysze sie nawet wtedy jak Monia spi w lozeczku :-) nawet jem na stojaco - kolyszaco :-);-)
kupilam sobie pas poporodowy Pni Teresy - niby jest dla kobiet po cc i jest tam zestaw cwiczen....ale pisza tylko ze mozesz zaczac cwiczyc 24 godziny po porodzie wiec chyba nie maja na mysli CC bo gratuluje strongmence ktora by dala rade z rozplatanym brzucholem takie ekwilibrystyki wyczyniac ;-):-)
pas jak dla mnie porazka - zwija mi sie na plecach, jest sztywny, niewygodny... moze to dlatego ze mam duza roznice mniedzy talia a biodrami... w kazdym razie wydalam pieniadze a mialam go na sobie az 2 razy:-
no: