Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny polecam zupy do jedzenia
musze przyznac ze odkad czesciej jem zupy troche waga spada
niestety moj mi ciagle kupuje slodycze i nie umiem sobie odmowic wiec slabo spada;-)

ja tez zadnej konkretnej diety nie będę stosować, po prostu muszę mniej jesc i wiecej się ruszać, np na sniadanie jadłam 4kromki chleba, potem drożdzówka albo 2 pączki, wafle z dzemem, obiad z dwóch dan i dokładka obowiązkowo, podwieczorek to byle co ale zebym mogła się zapchać i kolacja 2 rogale z masłem i 2 bułki.
Teraz menu moje zmniejszyłam o ponad połowe.
Chyba,ze mam swieze bulki w domu to zjem...ale nie chce mi sie codziennie rano latac do piekarni dlatego najczesciej jem platki z mlekiem na sniadanie
a kolacji to ja wcale nie jadam...wiec zastanawiam sie teraz dlaczego waze jednak 70 kg
przez ciagle podjadanie i jedzienie o roznych porach,czasem mam obiad o 13 a czasami jem obiad dopiero o 17.
No i te pieronskie slodycze
i brak ruchu...:-(