reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga sprzed i po ciazy

o rany Azorek- zazdroszcze determinacji:tak:
ja chyba tez zaczne brzuszki robic bo sam cudownie mi poporodowy brzuch nie zniknie a spacerki godzinne to za malo
Mewa no wlasnie po spacerkach to ja bede ze 2 lata zrzucac ten bebenek hehehe a na swieta i sylwestra chciaa bym sie w cos rozmiaru 8-10 wcisnac:tak:wiec zostaja brzuszki.kilogramy stoja w miejscu-nadal 65:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale to brzusia chce sie pozbyc najbardziej:tak:a to chyba najlepsze cwiczenia jakie znam na oponke;-):tak::-D

reklama
U mnie rowniez waga stanela na 65 kg:wściekła/y: Do wagi z przed ciazy zostalo jeszcze 5kg ale chcem zrzucic dodatkowo jeszcze 5 kg ktore przybralam przed ciaza:no:

Olenka to widze ze u Ciebie z waga tak samo jak u mnie :zawstydzona/y:ja przed ciaza tez dobilam do 60kg i lenistwo wygralo a pozniej ciaza wiec o cwiczeniach czy dietach mowy nie bylo a teraz tez bym chciala do 55kg wrocic.no ale bede zadowolona jak chociaz tego falda sie pozbede;-):tak::-)

No ja tez bede zadowolona jak ten flaczek wsiaknie hehe! Praktycznie to bylabym juz happy jakbym doszla do 58kg moze weszlabym wtedy w spodnie z przed ciazy:zawstydzona/y:
Azorek chyba musimy razem zaczac zrzucac te zbedne kg i na wzajem sie motywowac bo inaczej bedzie ciezko... Skoro tyle samo mamy do zrzucenia- razem bedzie razniej :-)

Ostatnia edycja:
To jeszcze ja dołączam do Waszej "siłowni on line" ;-) bo wagowo to samo :-)
I tak się cieszę bo juz ważę 58kg więc tylko 3 kg do zrzucenia :tak: ale niestety jakos ciężko to zrobić :sorry:

nie chce zapeszać ale waga spada:-) w sobote podam efekty po dwutygodniowej walce z kg. a teraz lece poćwiczyć, 25 min juz wytrzymuje aerobowych cwiczeń:-)

mi w tydzień pół kilo spadło - ale jest to na tle mało że na razie zbytnio się nie ciesze bo moze skoczyć spowrotem jak się nie wysikam albo najem :)
Malinka- bierz ode mnie 5 kilo!!! albo chociaż ze 3 :) bo musze jeszcze mieć troche zapasików na karmienie ;)

reklama
Malinka ode mnie weź też 5 kg heheh
Ja ubolewam że ćwiczyć nie mogę, u mnei dieta odpada, bo uwielbiam jeść

Do góry