Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chogata ale to właśnie ta książka rozpakowanaWysłałam :-) i dziękuje za przesłane materiały na pewno sie przydadzą
) i juz z 97 cm w pasie mam 94cm
:-)oby tak dalej bo faldka gniecie nawet jak skarpetki zakladam:-
ja jakos nie wyobrazam sobie obiadku bez ziemniaczkow czy ryzu
wiec z przepisow kucharskich tej diety korzystam bo sa smaczne( a ja lakomczuszek jestem) :-)ale slodycze odstawilam i jak na razie 2 tyg sie trzymam bez czekoladek i ciasteczek

no ja robie 20 rano 20 w poludnie i 20 wieczorem.chociaz ze dwa dni byly gdzie lenistwo wzielo gore i tylko 20 zrobilamAzorek a ile robilas tych brzuszkow??
Bo ja od paru dni tez sie troche gimnastykuje...nogi pod kanape i jazda,ale 10 razy sie podniose i mam doscale juz czuje miesnie,zakwasy mi sie porobily
![]()

zakwasow nie mam.na brzuszku nigdy nie mialam.i te 3 cm mniej motywuja mnie zeby jednak trzymac te cwiczonka 3 razy dziennie
:-)

no ja robie 20 rano 20 w poludnie i 20 wieczorem.chociaz ze dwa dni byly gdzie lenistwo wzielo gore i tylko 20 zrobilamzakwasow nie mam.na brzuszku nigdy nie mialam.i te 3 cm mniej motywuja mnie zeby jednak trzymac te cwiczonka 3 razy dziennie
:-)
![]()