Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-

i na wage juz nie patrze tylko na cm w pasie.chce zgubic tylko te opone bo reszta jest ok i dobrze mi z moim cialkiem....ale ta opone to nawet robiac 200 brzuszkow dziennie to bede gubic przez rok chyba
!!!nadal mam 97 cm w pasie-jak w 5 mcu ciazy
deli ;-) slyszalam ze po cc "brzuszki" mozna robic po 6 miesiacach...
ja osobiscie jestem czasem zmuszona robic je jak mam Monie na klacie i wstajemy razem z lozka :-)
poza tym nauczylam sie robic wiele rzeczy z dzieckiem na reku i przysiady z "ciezarkiem" 6 kg zeby cos wyjac z lodowki albo szafki to norma ;-)
do tego dochodza wieczne tance - ja juz nie umiem inaczej... kolysze sie nawet wtedy jak Monia spi w lozeczku :-) nawet jem na stojaco - kolyszaco :-);-)
kupilam sobie pas poporodowy Pni Teresy - niby jest dla kobiet po cc i jest tam zestaw cwiczen....ale pisza tylko ze mozesz zaczac cwiczyc 24 godziny po porodzie wiec chyba nie maja na mysli CC bo gratuluje strongmence ktora by dala rade z rozplatanym brzucholem takie ekwilibrystyki wyczyniac ;-):-)
pas jak dla mnie porazka - zwija mi sie na plecach, jest sztywny, niewygodny... moze to dlatego ze mam duza roznice mniedzy talia a biodrami... w kazdym razie wydalam pieniadze a mialam go na sobie az 2 razy:-
no:
. Co do ćwiczeń po 6 mc to
dla mnie. Mam taki miękki brzuszek, że ta skórka brzydko wygląda, ale jak mus to mus poczekam.
.