reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje z bliźniętami

Ja Turcję będę polecać ciągle i namiętnie!!! :) Byłam kilka razy. Istambuł-marzenie. Troszkę zwiedziliśmy tego kraju. Raz nawet kupiliśmy tylko bilety lotnicze i reszta na przypał! To był wyjazd. Z dziećmi napewno pojedziemy też ale za jakiś czas :)

reklama
Yen problem polega na tym, że my też chcemy, a raczej tylko nam pasuje maj, dlatego pasowałoby już w tym tygodniu coś zabukować :-)

Iws a z takimi dziećmi jak moje to polecalabyś Turcję? Do hotelu all incl. oczywiście, nie na przypał :-D

Yen, znajomi opowiadali, że dziecko może raczkować w restauracji i nikt złego słowa nie powie, wręcz przeciwnie, a jak ojciec zostawał sam z małym np. przed sklepem, to Grecy (szczególnie faceci) podchodzili i zagadywali...oni byli w szoku, pozytywnym szoku! Aż mi się do Grecji zachciało :-D
Iws, uwielbiam wyjazdy na przypał...

Yen - Pamuka polecam :) Ja jestem zakochana ogólnie w Istambule więc może jestem nieobiektywna :)
Istambuł to metropolia i dużo się dzieje - na pasach np. - i niby na zielonym świetle musisz pędzić żeby Cię ktoś nie przejechał i pod światłem leci licznk ile zostalo do czerwonego :)
Gemini - do jakiejś miejscowości bardziej wypoczynkowej jak najbardziej choć jak wyżej może jestem nieobiektywna :) Plaże piękne i wycieczki tez się da dopasować do dzieci, ale wiesz... zależy kto co lubi i czego oczekuje na miejscu.

Widze kobietki ze o wakacjach rozmawiacie....
Chcialm Wam napisac ze moja kolezanka z mam majowych byla we wrzesniu wlasnie w Turcji. Jej córeczka miala wtedy 16 miesiecy.
Wiem od niej ze bylo wspaniale, nie mogal wychwalic hotelu- jaki to przyjzny dla dzieci...:tak:, ze ludzie wlansie tacy super....no i jak ogladalam zdjecia to poprostu cud miod...:tak::tak:
Az samej mi sie zachcialo leciec...:tak:

A ja nie wiem co zrobić....marzą mi się wakacje z prawdziwego zdarzenia,bo przez ostatnie dwa lata takich nie mieliśmy, ale... niby jestem na wychowawczym... ale znalazłam ogłoszenie-konkurs na pewne stanowisko w mojej miejscowości,kóry jakby sie udało jakimś cudem wygrać to pracowałabym blisko domu i poniekąd jakiś awans - wszystko w moim zawodzie. No, ale jakby się udało to straciłabym urlop wypoczykowy na ten rok! No, ale pluć sobie potem w brodę ze się nie spróbowało?

No właśnie to przemawia za tym by na dłuższą metę mieć pracę blisko domu i bliżej dzieci. Pewnie spróbuje i tak... - mam czas na decyzję do końca lutego.

reklama
Iws ja bym spróbowała :)
Yen mnie też dobijają dojazdy przez Wawę, szczególnie, że najdłużej zajmuje mi dojazd ostatniego odcinka na Domaniewską :( Najchętniej to bym pracowała na pól etatu (2 dni w tygodniu), ale za 100% wynagrodzenia...hahaha... takie marzenia!!!

Do góry