reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje z bliźniętami

reklama
Właśnie przeglądałam oferty z Itaki. Chyba zdecydujemy się na ta Bułgarię. A tak wracając jeszcze do polskiego morza, to jak w zeszlym roku mąż szukał kwatery na wrzesień, to w jednej miejscowości zaśpiewali nam cenę za niemowlaki jak za dorosłych zaznaczając, że jak nam się nie podoba, to przecież nikt nas nie zmusza do niczego :-) W koncu i tak spedzilismy zeszłe wakacje w leśnym domku niedaleko miejsca zamieszkania i tez bylo fajnie.

Chyba właśnie dlatego odpuszczę w tym roku Bałtyk... A co sądzisz o Turcji? Ja jeszcze nie byłam.

No ja bym chciała, ale mąż coś kręci nosem. jedno jest pewne, do Egiptu na pewno nie polecimy :cool2:

Ja robiłam wywiad grecki i podobno Grecy uwielbiają dzieci, w maju jest jeszcze w miarę chłodno ale równocześnie ciepło. Za niewielkie pieniądze można wypożyczyć samochód i zwiedzić wyspę (właściwie wszystkie są małe). W sklepach wszystko to samo co u nas. Jedyny mankament to plaże, nie zawsze piaszczyste, ale ja akurat to kocham bo dzięki temu woda jest błękitno-lazurowa...ech rozmarzyłam się:-D

Yenefer to prawda, że Grecy uwielbiają dzieci, potwierdzają moi znajomi, którzy byli tam w zeszłym roku z 11-sto miesięcznym synkiem...
Gemini w Turcji też nie byłam, ale kusi mnie ta dzika, nie turystyczna, część... no ale to nie z dziećmi!
Byłam natomiast w Bułgarii (niestety 2x - drugi raz obiecano mi wycieczkę do Istambułu, tylko dlatego pojechałam, no ale nie wyszł). Tam właściwie tylko plażowanie, mało miejsc do aktywnego zwiedzania i rzeczywiście brudno, szczególnie na plażach (byłam 5 i 7 lat temu). Chociaż powstaje mnóstwo hoteli i chyba też zagospodarowują plaże pod swoich turystów, wiec powinno być czyściej, niż na takich ogólnodostępnych. Największy plus wyjazdu to ceny, wtedy były bajecznie niskie... teraz nie wiem!

reklama
GeminiJak chcesz poczekać to w maju będę miała świeżą relację z wyprawy - tylko że im wcześnie się zamówi tym taniej.

Małgoń to fajnie, utwierdziłaś mnie w przekonaniu że to był dobry wybór.

Do góry