Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko. To ich unikajcie i miej w dupie że teściowa ma pretensje. Nie będzie Wam mówić z kim się macie spotykać. Niech ich sama zaprasza.a jakby mi ktoś powiedział że mu skarpety śmierdzą to bym powiedziała że idąc w gości wypadałoby je zmienić. Jak to są patole to trzeba prosto z mostuOn ma 32lata ...mówisz mu ściągnij buty to on powie skarpety mi śmierdzą i wtedy aż nie wiem co powiedzieć ...są mega nie wychowani ciagle chcą kasę pożyczać a później oddają po pare groszy i to jeszcze trzeba się upomnieć bo "zapominają" . W dodatku ciagle palą papierosy wchodzą i wychodzą , ona cała ciąże Piła wódę nawet w dzień porodu była pijana bo odwiedziliśmy ich i śmierdziało ...taka patola poprostu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cudowny chlopczykPowiem wam ze mi cycki opadają gdy słyszę ich odpowiedzi ... moj mąż zawsze zwraca uwagę bratu ale on ma to w nosie ... ogólnie on nie był taka patolą kiedyś teraz jak jest z ta dziewczyna to ja tworzą zgranie razem haha ...widujemy się bardzo rzadko bo naprawdę nie lubię z nimi gadać bo zawsze są najmądrzejsi itd Kasieks pewnie pomiesza sobie a co haha a w którym jest tyg ? Veronika a coś konkretnego chcesz sobie kupić czy spożywcze ?ja jutro idę na targi dziecięce
znów nakupuje hahha
a to mój mały kalesoniarz haha![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom