Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój też ulewa pomimo że odbije po jedzeniu.czasem nawet po godzinie mu się zdarza ale nie płacze przy tym.może twój sie denerwuje i tak reaguje na wymioty.u mojego też nie ma znaczenia ile zje.czytałam że to może wynikać z niedojrzałości przewodu pokarmowego i może trwać ok.3 miesięcy (jak kolki) lub z nietolerancji na mleko.w pierwszym przypadku trzeba przeczekac, w drugim zmienić mleko.jeśli maluch nie traci na wadze to jest okDziewczyny mam mały problem , mój synek odbija normalnie po jedzeniu ale później gdy go położę ulewa i zaraz szybko to połyka i później jest mega płacz i dopiero jak się wyrzyga to mu przechodzi i idzie spać spokojnie a trwa to czasem kilka godzin . A i nigdy mleko nie jest ścięte zawsze się leje jak z kranu Przeraża mnie to ... lekarka powiedziała ze to normalne wiec już sama nie wiem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mi też się zaczęło od bóli na miesiączkęOlisia właśnie nawet po 30ml ma to samo wiec chyba to nie to [emoji22] byłam u lekarza i powiedziała ze skoro przybiera na wadze to jest ok . Tutejsze podejście lekarzy mnie wkurza . Prosiłam o test na tolerancje laktozy dla niego bo ja mam bardzo silna nietolerancję ale lekarka powiedziała ze to absolutnie nie możliwe bo miałby biegunkę , tylko ze ja np. Biegunki nie mialam z tego powodu nigdy jedynie wymioty/mdłości/ sucha skore na karku i zaparcia wiec pewnie kazdy inne ma objawy. Olisiaa jak się czujesz ?
Wiesz co miałam tak z młodszym,też problem z kupkami plus ulewanie! Mleko zmieniłam mu na Hipp na refluks żołądkowy a z Pl przysłali mi syrop debridat i problem przeszedł!Właśnie zmieniliśmy i nic to nie dało2dni jest super aniołek a na 3 dzień bez kupy jest tragedia ... dziś on właśnie wypada ... Zamowilam mu probiotyk mam nadzieje ze pomoże . Veronika to dobrze ze mąż się zmienił
i niech tak lepiej zostanie :[emoji23][emoji23][emoji23]