reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasieks czuję się dobrze, nic nie zapowiada porodu.
Noc też w miarę spokojna, tylko ten ból bioder.

Jakie butelki macie do dzieci i ile sztuk. Ja narazie mam jedną małą szklana z lovi, jestem ciekawa czy w razie czego zaakceptuje. Jeśli tak to dokupie jeszcze jedna

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasieks czuję się dobrze, nic nie zapowiada porodu.
Noc też w miarę spokojna, tylko ten ból bioder.

Jakie butelki macie do dzieci i ile sztuk. Ja narazie mam jedną małą szklana z lovi, jestem ciekawa czy w razie czego zaakceptuje. Jeśli tak to dokupie jeszcze jedna

Ja mam 1 z aventu i 2 z canpolu.na razie wystarczają. Wyparzam na bieżąco ale przydają się jak gdzieś wychodzimy na kilka godzin

Nasz kiedyś zrobił kupę i mąż go przebieral.mały spioł się i narobił na niego.mąż musiał się kąpać :D.nie mogłam przestać się śmiać jak stał taki obsrany i wołał że potrzebuje pomocy:D:p

Hahhahaha padłam hahahah mój nasikał mężowi do buzi hahha bo on gadał do niego i gadał i się schylał a on bez pampka był na przewijaku hahah

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Olisiaa ja używam tommee tippee antykolowe :p mam 4sztuki i spoko mi starcza a karmie tylko mm :p mam jeszcze zwykle 6sztuk ale wole te antykolkowe bo maja mała dziurkę w smoku i mój mały potworek się nie oblewa :p a w innym wypadku je jak prosiak i aż plecy ma mokre [emoji23][emoji23][emoji23]. Co u was kochane ?[emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy u mnie nadal nic. Już jestem zmęczona nocami w tej ciąży. Do poniedziałku jak nie urodzę to we wtorek na szpital mam się udać bo będę tydzień po terminie

Cześć :).w czwartek wieczorem mały dał czadu przez 5 godzin i mnie wykończył :no:.wczoraj rano byłam zmęczona a popołudniu goscie:oo:.dobrze że wieczorem w miarę szybko poszło i nie było powtórki :o

reklama
Od wczoraj mam doła :hmm:.jestem zmęczona,na nic nie mam czasu.nie mogę patrzeć do lusterka.w ciąży dużo przytyłam.teraz mam rozciągnięty brzuch,grube uda i tyłek jak szafe:no:.miałam duży problem z kupnem sukienki na chrzest.w dodatku mąż po pracy wpada do domu i zaraz musi wyjść coś załatwić.dziś już na 7 był umówiony z mechanikiem :o.mam wrażenie że mały go męczy.pomaga mi przy nim ale to są minuty.wiem że jest zmęczony po pracy ale ja też muszę odpocząć :(.jak ja mam wrócić do formy i figury z przed ciąży.czuję się bardzo nieatrakcyjna.niby mąż mówi że mnie kocha i ma ochotę na seks (teraz nie ma warunków bo rodzice śpią u nas w pokoju) ale mu nie wierzę :no:.jak mnie zobaczy nagą to wszystko mu przejdzie :oops:.czuję że rozlazłam się fizycznie i psychicznie i nie wiem jak się pozbierać do kupy:(

Do góry