reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wałbrzyszanki

Napeeeewno!!! Ale tylko te 3 sa cool i na necie siedza:laugh2: :laugh2: :laugh2: !!!
A ty zyrafa79 w ktorej czesci Walbrzycha mieszkalas??
Viola30 buzka dla maluszkow!
Jak by co to na gg tez zapraszam na plotuchy:-) .

reklama
Ja mieszkałam na Podzamczu,teraz zwykle jestem w wałbrzychu co 2-3tyg. na weekend-:tak:wtedy odwiedzamy moich rodzicow:-):-):-)

No ja na podgorzu sie pokazuje ale rzadziej:-( tak mniej wiecej 2 razy w roku, za duza odleglosc.

Cos tym walbrzyszankom te pogaduchy nie ida:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: !!!
Pozdrawiam;-)

:)Witam ja obecnie tez mieszkam w Szczawnie:) Czekam na przyjście na świat mojego synka termin mam na jutro lub wtorek:)zobaczymy jak to bedzie:)
Viola30 hmm widze że Ty też mieszkasz w Szczawnie:)super!!może znamy sie z widzenia:)

stanki to supre ze mieszkasz w szczawnie to moj nr gg 8218846 dam ci adres mailowywiowar@wp.pl
moze umowimy sie na kawe i do parku z maluchami
teraz doczytalam ze dopiero rodzisz :) powdzenia zycze jak cos daj znac jak poszlo

Witaj martunia30!
Stanki3 powodzenia na porodowce i daj znac jak ci poszlo:tak:
Pozdrowionka dla walbrzyszanek

reklama
Czesc dziewczyny!!!

Witam po weekendzie,byłam własnie u rodzicow w Wałbrzychu.:-)
I wczoraj na spacerze w Szczawnie bo ostatnio pogode mamy piekna(dzisiaj we Wrocławiu-juz wiosna).

Stanki-trzymam kciuki za szybki i bezpolesny porod:tak: -daj znać juz po.
Witaj Martunia.

Pozdrowienia dla wszystkich wałbrzyskich mamusiek:tak: :-) :-) :-)

Do góry