reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wałbrzyszanki

Witam wszystkie walbrzyszanki! Ja tez rodzilam na jedynce troche temu ale nie narzekam, jak jest teraz? dowiemy sie od stanki3:-) , ale ze porod rodzinny jest za darmo to mnie zaskoczylas:szok: , ja musialam placic:sick: , ale to dobrze w koncu placic za narodziny:baffled: ...

Trzymam kciuki stanki3 i czekam na relacje:tak:

reklama
Witam!

A wiecie że 2-3 lata temu wszystkie kobiety z moich rejonów uciekały rodzić do Swidnicy,Świebodzic i Wałbrzycha????:tak:
Twierdziły że w Dzierżoniowie boją się rodzić bo nie ma żadnej opieki nad młodą matką.:szok: Ja się przełamałam i zostałam u siebie:tak: I wcale nie żałuję,bo jak się okazalo miałam wspaniałą opiekę:tak: I teraz znowu zamierzam rodzić u siebie:-)

stanki3 szczęśliwego rozwiązania!!!!

to prawda co piszesz etko99 ale zmienilo sie wchu baaaaarzo duzo jak rodzilam w zeszlym roku remontowali patologie tez luksik teraz remontuja oddzial matki z dzieciekm fakt ze halas jest ale calkiem calkiem opieka naprawde b.dobra poza tym ok:-)

Czesc wszystkim:-) a ja jeszcze w dwupaku, cos temu mojemu synkowi sie nie spieszy;-) no trudno jakoś to zniosę, ale juz coraz trudniej. Życze wszystkim udanego weekendu!!!

Hejka!
Ooo witaj ETKA:-)
Ja rodziłam 2 razy w Świebodzicach. Bardzo bardzo sobie chwalę! Zastanawiałam się nad Wałbrzychem, ale w końcu stanęło na bardziej kameralnym szpitalu. No i wanna porodowa - to jest coś!

hej dziewczyny!!!!!!!!!!!:-) ;-) ja tez pochodze z walbrzycha, juz 9lat tam nie mieszkam, ale raz na 2,3 miesiace mniej wiecej jezdze do wcha. ostatnio bylam pol roku temu.:eek: ....aha i teraz siedze w berlinie i jestem szczesliwa mama Lailusi!!!!!!:tak:

reklama
cześc dziewczyny!!! w piatek urodzilam mojego synka Jakuba:)
Po porodzie mialam napisac jak tam szpital w Wałrzychu a więc piszę jak ja to widzialam i odczuwalam. Zaczne od tego że bardzo milo zostalam przyjeta na izbie przyjec, sympatyczna pielęgniarka. Polożną przy porodzie tez miałm milą. Przy porodzi bylo dwóch lekarzy także spoko:):-) Razem z moim synkiem otworzylismy nowo wyremontowany oddzial polozniczy:)leżeliśmy sami było cichutko i spokojnie dopiero później dolączyły do nas inne kobiety z dziecmi:)Opieka nad dziecmi jest bardzo dobra pediatrzy są mili, delikatni i dokladni, opieka nad kobietami po porodach tez byla dobra. Ja dobrze bedę wspominac poród i pobyt po porodzie (nowy oddzial jest bardzo ladny, dobrze wyposażony i przyjazny), ale pamietajcie że to moje zdanie!!!
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny;-)

Do góry