reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wałbrzyszanki

cos pomalu zaczyn asie ruszac na naszym wątku
u nas co przeszlam ja nie przeszlam najpierw Julka miala ospe a po 2 tygodnich antos trylko ze ona wygladal przestrasznie mial tyle wykwitów ze tragednia najgorszabyla pupa i siusiak ale juz po wszystkim teraz to tylko czekam kiedy moja panna [rzyniesie do domu świnke i ró zyczne tych chorób nie mialm wiec bede chorowac zz dziecmi

a co u Was koleżnki ?

reklama
czesc dziewczyny:-)
miałam troche zmartwień i biegania z Kubusiem po lekarzach, ale juz wszystko jest oki:tak:
viola30 jeszcze raz wielkie DZIEKUJEMY za Twoja pomoc:-)
mój Kuba ma juz skonczone 2 miesiace i wazy 5300 a karmie go tylko piersia, bo on nie toleruje smoczkow czyli butelka odpada:zawstydzona/y:
kochany łopuziak czasami daje popalic. pozdrawiamy

stanki3 wlasnie o Tobie pomyslalam, ze dlugo sie nie odzywalas!
Z Kubusia duzy chlopiec!!!!! Ladnie przybywa!!!

Edyta nie ma za co nie wiadomo kiedy ja bede potrzebowac pomocy wiec moze wtedy Wy mi pomozecie :-)
zreszta co tu duzo gadac wzne ze jest dobrze

czesc dziewczyny!!

Zyrafa79 Gratuluje coreczki

Mam troche zaleglosci wiec sie postaram nadrobic

Wielka buzka dla wszystkich ciotek a potrojna dla Waszych maluszkow:-)

Czesc dziewczyny!! Wkoncu mam chwilke wolną bo synus usnął. Cos ostatnio daje mi popalic, czesciej placze i ma problemy z zasypianiem. Przyznam szczerze ze chwilami jestem wykończona, ale robi sie cieplutko i to trzyma mnie przy pozytywnym mysleniu.
Jutro mamy zamiar troche pogrilowac ze znajomymi:-)jest pogoda to trzeba korzystac.
Pozdrawiam wszystkich

reklama
Do góry