• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wałbrzyszanki

Czesc dziewczynki

Chciałam wam powiedziec,że 30 marca zostałam mamusią.Moja mała przyszła na świat przez cc wążac 1650g.Teraz Dominika lezy jeszcze w inkubatorze do musi troszke urosnac ale wszystko jest w porzadku.:tak:

Zdrowych i wesołych Swiat dla wszystkich Wałbrzyszanek:-)

reklama
Zyrafa gratulacje :-) z narodzin córeczki , malenka sie urodzila ale najwazniejesze ze wszystko w porzadku

WIOSNA OTULA NAS PLASZCZEM KWIATÓW
ZNAK ,ZE WIELKANOC NADCHODZI
ZYCZYMY WAM DROGIE CIOTECZKI KOLOROWYCH SPOTKAN Z RODZĄCĄ DO ZYCIA SIE PRZYRODĄ
PRZESYLAM ROWNIEZ GARSC REFLEKSJI ZWIAZANYCH Z TYM PELNYM ZADUMY, ALE JAKZE RADOSNYM CZASEM

ZYCZY VIOLA Z ANTOSIEM JULA I SLAWKIEM

Żyrafa79 wielgachne gratulacje!!!Życzymy szybkiego nabierania wagi przez Twoja Dominisię i oby jak najpredzej była w domku.
Całuski dla Was-pozdrawiamy!!!!!

dziewczynki czemu tak cichutko na naszym wątku ?
gdziesie podzialycie?
Zyrafa79 jak alutka sie chowa? ty pewnie masz mnostwo pracy z malenstwem napisz co i jak z Wami ?

Hejka.

Roboty jest i to sporo.Mała chowa sie dobrze-ma juz ponad 3 tyg.i wazy 2445g wiec ładnie przybiera na wadze.
Musze spadac bo własnie sie obudziła,papa:tak:

reklama
czesc dziewczyny, ja to bym i czesciej tu cos pisala ale nie wiem czy czytsacie...

u nas w porzadku ale Laila ma problemy z zasypianiem, zazwyczaj wieczorami placze i usypianie zajmuje okolo 1,5 godziny.... to i tak niewiele w porownaniu do tego co bylo kilka tygodni temu (wtedy zasypiala regularnie o 2 w nocy, teraz okol 21tej wiec pocieszam sie ze jest lepiej....

co powiecie ku pokrzepieniu serc doswiadczone mamuski?

zyrafa super ze Malutka tak ladnie przybiera! Pozdrowionka dla was!!
Stanki a co z Toba?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry