reklama

Warszawa i okolice

reklama
Antar - dobrze, że możesz w domku leżeć :) ale LEŻ!!!!! wykorzystaj męża i bądź dzielna i leż.. wiemy, że to trudne..
ale ja za forever powtórzę - dlaczego kazali Ci TYLE czekać??? i gdzie???

Dziewczynki - jeszcze raz dzięki za spotkanko! i za ciuszki!! (w sumie dziś pomyślałam sobie, że coś jest w tym powiedzeniu, że jak Bóg daje dziecko, to i daje "na dziecko" ;-) - nam dał jeden gratis do tego, cośmy sami wymyślili... no i jakoś tak różni dobrzy ludzie wspierają nas różnościami. Dzięki :) )

zołza - mam Twoją ściereczkę po chlebku..

No przecie w jednym z najlepszym:) NA karowej... Najpierw położna zmierzyła mi ciśnienie i takie tam i kazała czekać, po pół godzinie przyjął mnie lekarz na badanie i usg szyjki i dalej miałam czekać na wolne ktg no i potem czekałam na kartę wypisową i interpretację ktg. Ta końcówka najdłużej trwała- czekanie na te karty, ale warto było, bo wiem że niczego nie przeoczyli, od ostatniej wizyty czyli półtora tygodnia temu do dzisiaj szyjka skróciła się o centymetr ale Tosia urosła do 2100- takze byle do przodu:)
Forever co do leków, to gin powiedział że mam zbyt słabe skurcze żeby powodowały tak szybkie skracanie szyjki iprawdopodobnie te mocniejsze które spowodowały skrócenie szyjki były wynikiem przeciążenia- a mam w domu taki słodki ciężar do podnoszenia, więc nie ma powodu faszerowania mnie fenoterolem:-) Jakby plamienie nie ustępowało mam się zgłosić znowu.
Ostatnio sobie pomyślałam że skoro nic się nie dzieje mogę Zosię trochę ponosić zwłaszcza że widuję wiele ciężarnych noszących swoje starszaki- ale ich pewnie nie ważą 16 kg, poza tym zapewne moje gabaryty na to nie pozwalają w prawie ósmym miesiącu ciąży:(

Ostatnia edycja:
Antar, cieszę się, że temat ogarnięty - długo było,ale ważne, że obadali Cię, jak trzeba! Powodzenia i wytrwajcie jak najdłużej!

Nutria, he he, może CI się przyda ta ściereczka ;-) A co do ciuszków - jestem strasznie zadowolona z akcji wymiennej :-D Dostało mi się parę cudnych rzeczy, małżowi też się spodobały, najbardziej chyba ta czapko-chustka na przyszłe lato od Forever :-D Bardzo, bardzo dziękuję! :-)

Strasznie fajne z Was babki i cieszę się, że udało się nam znowu zebrać do kupki :-)

dziewczeta mam pytanie do was odnośnie ZOO- chcieliśmy jechać tam z Antim,możecie mi dac jakieś wskazówki czy warto jechac teraz jak jest majówka? sprawdzę w ogóle czy jest otwarte...i ogólnie jak któraś była to może jakiś komentarz co ,gdzie ,jak? byłabym wdzięczna;-)

Antar - dobrze, że jesteś i oszczędzaj się!!!
Kati - fotki będą, czekamy jeszcze tylko na jeden akcept;)
Justynka - jeśli chodzi o ZOO to myślę, że majówka to idealny czas:) O ile otwarte w każdy dzień - sprawdź to. Dużo ludzi wyjechało z miasta więc będzie luźniej, bo zazwyczaj w weekend w ZOO są tłumy niemiłosiere i trzeba stać w kolejce do kas. Ja na Waszym miejscu wybrałabym poniedziałek, bo dodatkowo troszkę ludzi pracuje więc będzie jeszcze luźniej;)

Zołzik, Nutria, Safii, Forever - dzięki za spotkanie. Następne u mnie, już z dzieciakami:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry