reklama

Warszawa i okolice

reklama
bierzcie jak tylko macie ochotę.
Ja przyznaję, ze nie mam nadmiarów, a gromadzę i różowe i niebieskie .. ;-)
większość mam popożyczanych...

a.. przyznaję się, ze nie dam rady zrobić tych "piegusków".. :( mam za to sporo mazurków i pasztet do pysznego chlebka Zołzy :)

Spoko Nutria, wybaczymy Ci te pieguski;)

Pasztet uwielbiam. Mazurki również:)

A ciuszki teraz poprzebierałam i mam kilkanaście rzeczy w nadmiarze więc chętnie Wam oddam:)

Do zobaczenia!!!

Dziewczyny ja wogóle nie mam ciuszków w nadmiarze, ale chętnie zakupię od Was kilk sztuk na 56 bo przy Zosi mieliśmy wszystko od 62 a teraz wiadomo że Tosia będzie chyba ciut mniejsza:) Wzięłabym ze sobą nosidełko cybex które chętnie bym "oddała w dobre ręce" ale jestem zdecydowaną przeciwniczką obecnie nosideł- wisiadeł, twardych , więc chyba jeszcze poczeka aż będzie tak stare że bez bóle serca je wyrzucę

Antar, może wystaw na allegro - ktoś kupi, a Ty pozbędziesz się balastu ;-)

Ciuszki weźmie każda, która ma nadmiar i zrobimy przeszperanko :-p Hi hi ;-) Ja oddam moje za jeden uśmiech :-D

Ja na chwilę organizacyjnie - proponuję aby te które chcą się przyłączyć do prezentu dla A&A wzięły kaskę ze sobą jutro - po co dać zarabiać bankom :-)
Zrobię sałatkę, a może nawet dwie i będę miała w aucie soki.

Kochane moje,
Byłam dzisiaj u lekarza i z szyjką jest ok jak na ten etap ciąży za to bardzo mnie boli kiedy chodzę jakby w pachwinach, czy miednicy... taki ból promieniujący. Dr powiedziała, że tak niestety teraz mogę odczuwać a nawet bardziej :-( Nie dam rady dojechać do Was za co Was bardzo przepraszam :-( Po wyjściu od lekarza chciałam resztkami sił jakoś doczłapać się do Zeberki do szpitala, ale nie było jeszcze obchodu i nie wiadomo było, kiedy będą wpuszczać w odwiedziny, więc wrócilam do domku i poległam.

reklama
iza - szkoda :( ale z drugiej strony dobrze, że nie ma nic złego i niepokojącego. Odpoczywaj dużo!!!

forever - czy Ty przypadkiem nie powinnaś odpczywać.. ? sałatka lub 2, soki... no no...
postaram się mieć jakąś kasę - ale rozumiem, ze jeszcze nie wiadomo ile.. ? a czy ktos te posty o prezenciku wykasuje na czas...?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry