reklama

Warszawa i okolice

Dziewczyny, ja mam 2 soki, jakieś delicje, ciasteczka i zrobię jeszcze mozarellę z pomidorkami i świeżą bazylią:)

A ciuszki, które przyniosę - oddam za free, tzn. za uśmiech, jak Zołza:))) Nie ma nic za darmo;))

Izuś - szkoda, ale rozumiemy oczywiście. I koniecznie ucałuj od nas Zeberrkę!!!

reklama
Forever oszczędzaj się!!!
Dziewczyny mam smutną wiadomość, chyba czas trochę sobie odpuścić i zacząć więcej wypoczywać, dostałam dzisiaj plamień i bardzo częstych i silnych napinań brzucha, na szczęście bez bóli. Jutro z rana postaram się dostać do swojego lekarza a jak się nie uda polecę na IP żeby wyjaśnić te plamienia. W każdym razie nie dotrę na spotkanie:((( i boję się że przed porodami nie uda nam się już spotkać . Bawcie się kochane dobrze i będę z Wami myślami- strasznie chciałam być...

Izunia, cholerka, szkoda, że nie możesz być - ale rozumiem CIę doskonale. Ja, gdyby nie Forever, też najpewniej bym nie dotarła - wczoraj ledwo doszłam do domu z bazarku [a mam go przecież niemal pod domem :/] - jest coraz ciężej. Trzymaj się i oszczędzaj! :*

Antar, kurczę, mam nadzieję, że dostaniesz się do lekarza bez problemu i że nic tam złego się z Wami nie dzieje! Koniecznie daj znać po wizycie, co lekarz powiedział!

Dziewuszki, ja będę miała tylko chlebek :zawstydzona/y: Wytłumaczę się dzisiaj :sorry:

reklama
Kochane jesteście!!!Mam nadzieję że spotkanie się udało i bawiłyście się wyśmienicie...jeszcze taka pogoda!!!
Ja spędziłam 6 godzin czekając na IP i to plamienie jest ze skracającej szyjki:baffled:A szyjka się skraca prawdopodobnie z powodu 1. ułożenia miednicowego i 2. przemęczenia. Tosia bardzo uciska na szyjkę. Ale dali mi wybór czy chcę zostać na obserwacji i leżeć w szpitalu czy odpoczywać w domu . Wybrałam drugą opcję, bo teraz długi weekend, Michał będzie z nami więc pobiega trochę ze Zosią:tak:Mam brać dużo nospy na uspokojenie skurczy... i tyle z "dobrych" informacji. Trzymajcie się i bardzo bardzo dziękuję za troskę i pamieć:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry