reklama

Warszawa - tanie leki

reklama
A ja polecam aptekę 'AKER' w Warszawie na Al. Jerozolimskiej 113/115 - obecnie mają 12% karty rabatowe na cały asortyment. Obecnie trwa remont budynku, w którym mieści się apteka i wygląda trochę tak, jakby była zamknięta, ale jest otwarta. Mają naprawdę dobre ceny na produkty lecznicze i kosmetyki dobrych marek, np. Vichy... polecam

ja polecam apteki Ziko w Warszawie (i nie tylko). na koszykowej, na al. KEN i chyba jeszcze na puławskiej są (ale nie jestem pewna). bardzo tanie leki, ja tam np. lacibios femina czasami kupuję za 18 zł!

Ja od niedawna zamawiam leki przez internet z Dbam o Zdrowie i bardzo mi się podobają opisy leków, jakie posiada ta apteka online u siebie na stronce. Dla mnie jest wygodne coś takiego, bo na spokojnie mogę wszystko przejrzeć. Aptekę mam pod nosem, więc odbieram leki jak wracam z pracy : ].

reklama
Dla mnie najlepsza jest apteka Cosmedica (www.cosmedica.pl). Można zamawiać leki przez internet, sprawdzać ich ceny, dodatkowo mają fajne kosmetyki dla kobiet i jakieś suplementy. A dodatkowo na Mokotowie od jutra ma być podobno otwarta jedna z ich aptek, ja się bardzo cieszę, bo te miejsca są bardzo przyjazne i nowoczesne i nie trzeba sto godzin stać w kolejkach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry