natalunia
mamusia :)
natala spokojnie....
czyzby panowie bawili sie w passion?a później pódją do excluzivu?
niech się chłopaki zabawią... to tylko tania rozrywka. w dodatku jeśli będą mocno pijani (a będą...;-)) to nikt ich tam nie wpóści![]()
tak w passion. Mój tez w passion, bo tam bardzo lubię chodzić. A faceci mają zakaz do exclusive wchodzic. Jak chociaż wejdą to po nich. Ja nie mam nic do tego ile wypija itp. Ale nie zyczę sobie, żeby mój Ł ogladał jakieś wyuzdane panienki na rurce.
a później pódją do excluzivu?
na kazda wizyte do ginekologa chodzi ze mna i bardzo sie wszystkim przejmuje. nie zmusza mnie do sprzatania ani sie o to nie kloci a ja po prostu nic nie robie bo moje samopoczucie mi na nic nie pozwala. oczywiscie czasem moje humorki doprowadzaja do klotni ale wszystko mija. juz sie przyzwyczail ze sie straszny nerwus zrobilam. ;-)
Na początku jak podjęlismy decyzję o ślubie to też mówilismy o tym, że takie wieczory są niepotrzebne. Ale nasi starsi powiedzieli, że nia ma mowy i musimy mieć ten wieczór i tak się stało, że mamy 
Na dodatek w oddzielne dni... Szlag może człowieka trafić. No, ale niech ma. Jak się dowiem, że robil coś niestosownego, to kara będzie sroga. Mimo, ze powtarzam sobie ciągle, ze nie mam się czym denerwować, to tak naprawdę jestem dzisiaj jednym, wielkim nerwem. Wydarłam się na mamę, na szefa, na kota... Ech,... Mimo, że się staram to i tak wiecznie jest wszystko na jego korzyść, a każdy samiec jest jakiś cudem uprzywilejowany....