reklama

Wasi partnerzy/ mężowie

reklama
A z moim tez chyba nie jest zle. Wczoraj po upojnej nocy na chacie z Etna :D wchodze do pokoju bo slysze ze Asiek chyba sie kreci, szukam jej w lozku a tam pusto :O Zawalu o malo nie dostalam, zagladam do łożeczka a ona tam chrapie sobie smacznie. Zapewne obudzila sie jak ja chatowalam a A musial uspic ja znowu i wlozyc do lozeczka :) Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy - on nie zawolal do tego mnie, a ona nie darla sie na jego widok. JEST POSTĘP!!!

A ja dostałam dziś od A piękny czarno-czerwony komplet bielizny:-) Moje cycki w końcu, pierwszy raz od pół roku wskoczyły w normalny stanik i ...zdziwiona jestem ich kształtem :szok::-D już przyzwyczajona do zwisów byłam:eek:
Nie to oczywiście ze stanika nie miałam, ale wydawało mi sie ze w tym do karmienia wygodniej...:sorry2:

Ech ale coz z tego jak juz poklocic sie zdazylismy:dry:

Dziunka, kto się czubi ten sę lubi bądź na odwrót hehehe
Moje piersi odkąd przestałam karmić ok 2 tygodnie temu znowu jak pestki, trochę większe pestki niż były ale pestki. Ale chociaż kiedy karmiłam na wyjścia bez niuni wkłądałam push up i lekki dekold. Moje piersi wogóle nie wyglądały na karmiące gdy karmiłam i teraz też. Troszkę większe ale reszta bez zmian ;D

A z moim tez chyba nie jest zle. Wczoraj po upojnej nocy na chacie z Etna :D wchodze do pokoju bo slysze ze Asiek chyba sie kreci, szukam jej w lozku a tam pusto :O Zawalu o malo nie dostalam, zagladam do łożeczka a ona tam chrapie sobie smacznie. Zapewne obudzila sie jak ja chatowalam a A musial uspic ja znowu i wlozyc do lozeczka :) Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy - on nie zawolal do tego mnie, a ona nie darla sie na jego widok. JEST POSTĘP!!!
Polecam sie na przyszłość:-), dobrze się przydać do czegoś;-);-);-)

a mi D dzis zaplanowal na wieczor domowe spa.....masarz stop( ktory uwielbiam:-)) i kupil mi maseczke do twarzy :-) :-) chyba cos chce....:-):-)

ale macie dobrych tych facetów , mój to mi nie kupuje ani ciuchów ani bielizny bo na pewno nie trafiłby z rozmiarem ;) a i o masażu mogę zapomnieć , dobrze że chociaż wyręcza mnie w sprzątaniu ;)
a no i zapytał co chcę na urodziny , więc to już jakiś postęp

reklama
ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu ... dzis przed 7 Maż wstal i wział Pawełka do drugiego pokoju abym mogła sie wyspac... przyszedł przed 9 zebym ubrała syna bo on idzie z synem i psem na spacer ahahahahha :D i poszli na poł h :) normalnie w szoku byłam :) ale za to wyspałam sie jak nie pamiętam kiedy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry