reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wasi partnerzy/ mężowie

reklama
Ostatnio mój mąż nie pomaga mi w niczym... Mam do poprawy pracę magisterską i mam ją oddać do piątku, mała szaleje po calym mieszkaniu, a mąż bierze sobie codziennie nadgodziny... Zero pomocy. Przyjedzie, zabiera mi kompa i tyle... Ma swoje stronki do zrobienia, bo terminy gonią i wazniejsza jest oczywiście praca niż goniące mnie terminy... Dwa razy krzyknęłam, zarzuciłam focha i nic... Więc wolę się w ogóle nei odzywać, skoro to nic nie daje. Rozumiem, gdyby stron do zrobienia było dużo. Ma czas w pracy, miał przez cały poprzedni tydzień i co? Musi się za to zabrać dopiero jak ja muszę oddać pracę... Na dodatek zarzucił mi że wyrzucam pieniądze na własne przyjemności i że szastam pieniędzmi (wydaję tylko na jedzenie i na niezbedne rzeczy dla Zu). On za to: piwko, wyjścia z kolegami... ja nie pamiętam już kiedy byłam u kosmetyczki...

nataluna czasami jest tak że nie można się dogadać z partnerem, ale nie martw się to wam minie, po prostu w tym momencie macie za dużo na głowie...
i pewnie stąd te problemy...

raczej ucieczka przed wszystkim... Boli mnie to, że w tak ważnym dla mnie momencie, zostaję sama na polu walki... Ze wszystkim... I słyszę same pretensje,...:-(

ooo tak... ale po obronie ;-)

natalunia nie martw się obroną - ja kończyłam dwa kierunki i broniłam dwie prace w jednym roku i powiem ci, że mimo stresu to były jedne z najlepszych egzaminów jakie przeszłam. Sympatyczna atmosfera, konkretne pytania i pozytywnie nastawieni egzaminatorzy. I w głowie też się coś takiego robi, że mimo ogromnego stresu przed wejściem, na samym egzaminie jest już full mobilizacja :)
Trzymam kciuki.

reklama
Do góry