Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

szkoda, że tak wyszło, ale przy Patuli to też sama działałam i przeżyłam, to teraz
Niech wejdzie na przecięcie pępowiny
tak powaznie to on chce ale tez boi sie jak ja to bed przechodzic i ze ciezko mu bedzie na to patrzec...
moj powiedzial ze bedzie przy mnie itp ale na sam final wyjdzie bo on nie da radyhehe zobacyzmy jak to bedzie w rezultacie
![]()
Mój mąż idzie ze mną i mówi, że będzie do samego końca - chce przeciąć pępowinę :-)A ja chce zeby byl caly czas....moze nie bedzie nalegal wiecej na 2-gie dziecko...tak powaznie to on chce ale tez boi sie jak ja to bed przechodzic i ze ciezko mu bedzie na to patrzec...
a w ogole to troche jestem zla...caly tydzien mial na 2-ga zmine wiec siedze jak kolek sama, a dzis kazali mu przyjsc na pierwsza to po pracy umowil sie z kolega na piwo....swietnie poprostu....foch!;-) Nie no wiem, ze tez pewnie chce czasaem pobyc z kolegami ale halo ja tu zaraz rodze......![]()
ale jestem wredna, bo przez następny tydzień strasznie mu zrzędziłam
aha i zapowiedziałam mu, że jak po porodzie dojdę do siebie to ja sobie odbijam te jego wyjścia :-) mam nadzieję, ze bede miała jeszcze na szaleństwo siły hihihiih
nie no on poszedl na godzine....wie, ze bym go zabila jak by sie napil...poza tym mysle, ze jak bym mu oznajmila, ze rodze to by wytrzezwial w ciagu 5 minut....Ja właśnie musiałam mojego do pionu troszkę postawić, bo ostatnio, jak wyskoczył na urodzinki kumpla z pracki, to zaszalał na maxa, gdybym wtedy zaczęła rodzić, to obawiam się, że mogłabym liczyć tylko sama na siebieale jestem wredna, bo przez następny tydzień strasznie mu zrzędziłam
aha i zapowiedziałam mu, że jak po porodzie dojdę do siebie to ja sobie odbijam te jego wyjścia :-) mam nadzieję, ze bede miała jeszcze na szaleństwo siły hihihiih