• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

Osinkano co ty nie gniewam się buziaczki :-). Co do chęci dawania L-4. Mój gin uważa że kobieta w ciąży powinna odpoczywać. NIe denerwować się itd. Jak przy Kamilu chhciałam pracowac a potem wylądowałam w szpitalu to co chhwile pytał po co mi ta robota była. KOchhanhy jest teraz to pyta co mi się w łepetynie pozmieniało że chce L-4 :-). Stwierdził ze da bez problemu a że to wcześnie(14,15 tydzień) to będziemy do ZUSu pisac jakieś papiery później.Buziam Was Wszystkie i dzieci Wszystkie Wasze.

reklama
no to jetsem nauczycielm kontraktowym
ale czy bede pracowala od wrzesnia tego nie wie nikt :-(
okaze sie jak wroce po urlopie w sierpniu

podobno tylko 1 miesiąc teraz są dłuższe a jeszcze awans nie mogę mieć więcej niż rok przerwy bo bedę musiała zaczynać od nowa. Chcąc tego uniknąć (mam końcem tj. 28 sierpnia ) egzamin poprawkowy(tzn. uczennica:-))biorę l-4 od września. Jeszcze sięzastanowie czy od 3 czy od 5 bo szkoda mi a mam 2 dni opieki do wybrania.

agawa, czyli może być maxymalnie rok przerwy w stażu:confused::confused::confused:

agawa, czyli może być maxymalnie rok przerwy w stażu:confused::confused::confused:

Pytanie nie do mnie było skierowane, ale odpowiem- TAK.
Inaczej trzeba cały powtarzać od początku. Ja przerwałam (a brakowało mi 2 miesięcy do skończenia stażu na dyplomowanego:szok::-D), bo chciałam z małą posiedzieć w domu ten rok, wiec i tak byłoby dłużej...Ale nie żałuję....

Anianku- zacząć zawsze możesz, bo to się przyda nawet jak go nie skończysz.... Człowiek to istota zapominalska, a tak czarno na białym już w pamięci....

Ja od września zaczynam, to się będziemy razem wspierać....:tak:

Kasiu, jedyny problem jak dla mnie, to właśnie to, że nie chcę zaczynać stażu żeby go musieć potem powtarzać. A trzeba z czasem zacząć myśleć o braciszku dla Patrycji....
Ale zaczynam się nady tym głęboko zastanawaić....Ty już plan rozwoju masz, a ja nie:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry