• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

Azik - gratulacje :) Znowu krok do przodu.
Viola - trzymamy kciuki :)

No i jak dziewczynki, doczekałyśmy się wreszcie WAKACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze ich wprawdzie nie poczułam, bo konferencja, jutro musze iść na rekrutację do szkoły, ale ten luz psychiczny... Boski.

reklama
Azik gratulacje nie tylko podwyżki :)
Viola30 ja tez trzymam kciuki. A pro pos błogiego spokoju. Właśnie wczoraj ogarnął mnie wieczór niepokój że nie przygotowałam jakichś testów do szkoły czy czegoś no miałam takie złe przeczucie a po sekundzie błogość przecież mam roczne wakacje :-):tak::cool::rofl2::biggrin2:

nie dziekuje ale mam nadzije ze pojdzie gladko i szybko jutro o 11 mam egzamin wiec wielkimi kroakmi nadchodi godzina W
jutro o tej porze mam nadziej byc nauczycielem kontraktowym :-D

Viola, bedziesz, a nawet juz teraz się tak czuj :)

a ja już mam wakacje:)

jak pomyslę o wrześniu to mnie przeraża, będe 2 miesiące bez kasy, przechodze z budżetówki do prywatnego i kase za sierpień dostanę 1 sierpnia, a za wrzesień 30 września :(

dzisiaj dostałam kwiatka od mojego przedszkolaczka :)

takie maleństwa przestraszone na tym pasowaniu były...

Dzięki śliczne dziewczyny za gratulacje i śpiesze z odpowiedzią : nie jestem jeszcze na l-4 ale będę od 3 września. Zresztą poinformowałam naczelnego życzy mi dużo zdrowia ( ma pewnie w tym interes bo jego córa chhodzi do mnie na korepetycje. Tak czy inaczej do porodu na l- 4 a potem do września wolne. :-)

reklama
podobno tylko 1 miesiąc teraz są dłuższe a jeszcze awans nie mogę mieć więcej niż rok przerwy bo bedę musiała zaczynać od nowa. Chcąc tego uniknąć (mam końcem tj. 28 sierpnia ) egzamin poprawkowy(tzn. uczennica:-))biorę l-4 od września. Jeszcze sięzastanowie czy od 3 czy od 5 bo szkoda mi a mam 2 dni opieki do wybrania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry