• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

reklama
Osinka jeszcze nie jestem na L-4 ale dopiero od września a to dlatego ze:
U nas w szkole jest 5 anglistów. koleżanka ma termin na sierpień więc w przyszłym roku szkolnym jej nie będzie. Mieliśmy sie podzilić jej klasami + nowe pierwsze. Jeśli pójde od września do szkoły to :1) w grudniu chhcę iść na zwolnienie (termin to luty).
2) nie znajdą w roku szkolnym anglistów choćby się pocieli bo teraz przeciesz ich brakuje ( egzaminy w gimnazjach)
3) zostawie klasy maturalne w 1/4 roku i kto będzie ichh uczył - szkoda dzieciaków
4) a jak mi coś wypadnie np (jak przy Kamilu miesięczny pobyt w szpitalu)
Dmucham Osinko na zimne. I moji przełożeni to popierają bo ułożą podział godzin tak jak się należy bez problemów nagle w środku roku szkolnego. Z niezrealizowanym materiałem a wiadomo każdy nauczyciel uczy po swojemu.
5) Chcę pobyć z KAmilem moja mama która się nim opiekuje pomału sama nie wyrabia. chcę żeby miała "wakacje" przed następną dzidzią.
Mam nadzieję że Was nie gorszę niechęcią pójścia do pracy na 3 miechy.

no dzięki dziewczyny bo już pomyślałam że jestem za leniwa. Ale szczerze jedna z koleżanek w 5 miesiącu poinformowała dyrekcję że jest w ciąży i żeidzie na L-4 nie wróci już 2 tygodnie przed klasyfikacją. Musiałam za nią oceniać i kartkówki i sprawdziany robic osobom które nie znam i nigdy nie uczyłam - koszmar. Chciałam tego uniknąć bo nigdyh nie wiadomo.Kochane jesteście. POcieszyłyście mnie. Buziaczki dla Was wszystkich.

reklama
agawa, nie gniewaj się na mnie, nie miałam czasu rozwinąć swojego posta, bo mnie zawołali:zawstydzona/y: (w pracy byłam)

mój gin nie dawał sam z siebie L-4, dopiero jak przyszłam na dosłownie "czterech" z koszmarnym bólem brzucha + twardym brzuchem dostałam wolne
nawet gdy zwichnęłam nogę w kolanie, miałam zalecenie nie chodzenia to L-4 dostawałam od ortopedy, bo gin. nie za bardzo był chętny by mi je wystawić
L-4 dostałam od niego dopiero na 3 tygodnie przed rozwiązaniem :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry