• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

Azik gratujace z wyboru

Azik podziel sie jedna robota ja nie weim czy bede pracoiwala od 1 wrzesnia dopiero sie dowiem po 25 a moze i dalej wiec zyje na dzien dzisiejszy chwila obecna i mam niekidy dosc ale coz jak nie to bede nauczyleka z prawm jazdy na autobus a co:-D:-D:-D

reklama
Azik gratujace z wyboru

Azik podziel sie jedna robota ja nie weim czy bede pracoiwala od 1 wrzesnia dopiero sie dowiem po 25 a moze i dalej wiec zyje na dzien dzisiejszy chwila obecna i mam niekidy dosc ale coz jak nie to bede nauczyleka z prawm jazdy na autobus a co:-D:-D:-D

Viola, to wyjedziesz do pracy za granicę, albo zostaniesz kierowcą autobusu MPGK :elvis:;-)

mam skonczona ped opiekunczo wychaowacza z plastyka zroboiny kurs kwalifikacyjny z z oligo a prcowalam w swieltlicy szkonej w szkole przyszpitalnej w suemie pracuej do 31.08 a co dalej - nie weim

po ostanije jezdzie to jakos siebie kurde mac nie widze placyk to masakra przeceiz autobus ma 11 m a osobowka w sumie mi niezle wychodzil kiedys palc a teraz to porazka :-(

No i się w końcu dowiedziałam kiedy zaczynam- od wtorku przestaje być leniuszkiem....:eek::crazy::rofl2:
Z jedej strony fajnie, ale tak trudno się zmobilizować po prawie 2 latach błogiego lenistwa.:szok::rofl2:
Jest też minus- nie będę miała czasu na BB....:no::baffled::no:

No i się w końcu dowiedziałam kiedy zaczynam- od wtorku przestaje być leniuszkiem....:eek::crazy::rofl2:
Z jedej strony fajnie, ale tak trudno się zmobilizować po prawie 2 latach błogiego lenistwa.:szok::rofl2:
Jest też minus- nie będę miała czasu na BB....:no::baffled::no:

a mnie się wydaje, że jakoś w roku szkolnym mam więcej czasu - jakoś lepiej zorganizowana jestem:eek:

a ja zaczynam już w poniedziałek i to od razu z grubej rury...17 osób na poprawce:baffled:
no, nie pisząc już o tym, że co jakiś czas męczę się z podziałek klas :sick:

reklama
Ja już w ferworze pracy. Konferencja z zadaniem domowym za mną , dziś jeszcze wycinanie kwiatków i motylków na przywitanie pierwszaków, a jutro nastepna konferencja....Ach....od razu na wysokich obrotach....:-):happy2:

Anian- wniosek o staż złożony?:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry