daga23
Entuzjast(k)a
poletka zobacz jutro jak mała przybrała i porozmawiaj z pediatrą, a rodziną się nie przejmuj choć to jest przykre bo wsparcie bardzo dużo daje, ale od nas masz wsparcie, głowa do góry.
klaudia co za kobieta truskawkę od razu podawać, szkoda że po schabowego nie sięgnęła.
Moja na szczęście jest ok i nic mi jeszcze nie gada że mogłabym coś już wprowadzić.
A jak maluchy się budzą tak często to za każdym razem jedzą czy tylko chcą poczuć Waszą bliskość?? bo Blanka pociągnie chwilę i zasypia.
klaudia co za kobieta truskawkę od razu podawać, szkoda że po schabowego nie sięgnęła.
Moja na szczęście jest ok i nic mi jeszcze nie gada że mogłabym coś już wprowadzić.
A jak maluchy się budzą tak często to za każdym razem jedzą czy tylko chcą poczuć Waszą bliskość?? bo Blanka pociągnie chwilę i zasypia.
nie dość że usypianie trwało 2 godz, to jak już usnęła o tej 21 to do północy jeszcze ze 4 razy się budziła, a potem to już sama nie wiem 

wiesz, w sumie uważam, że jest sporo różnych pozycji książkowych na temat rozszerzania diety, więc warto kupić sobie jakąś plus nasza intuicja i w ten sposób rozszerzać dietkę - lekarze niestety nie za wiele nam pomogą :-( skoro z obserwacji córeczki wnioskujesz, że się nie najada to warto rozszerzyć już pomału dietkę - możesz od kaszki zacząć 
ona oprócz cyca to niczego nie chce. Wypluwa ta kaszkę a miny przy tym robi....że hej. Dziś jej próbowałam z jabłuszkiem podać zeby byla lepsza. Wypluwa językiem, kark mnie boli od schylania sie nad nią