• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek dla mam karmiących piersią

reklama
A masz jakiś swój typ kaszek czy kleików?

Będę uderzać w kleiki i kaszki bez mleczne i bez cukru. W Polsce to pewnie tylko kleik kukurydziany i ryżowy zostają... :dry: ale planuję przetestować też wspominane już, szwajcarskie kaszki Holle. Są dostępne w sklepach ze zdrową żywnością i mają znacznie większy wybór zbóż niż dostępne w Polsce kaszki dla niemowląt- np kaszka jaglana, orkiszowa...

Leika moj maly nie chce przelknac kleikow ryzowych i kukurydzianych. Powodzenia ;-)

Ja od nocy walcze najpierw z zatorami w lewej piersi, a teraz juz z zapaleniem.Malemu cos sie odmienilo i jak dotad uwielbial lewą piers, tak dzisiaj w nocy nie chcial z niej jesc, tylko prawa...porobily sie zatory i wdalo sie zapalenie. Dopiero gdzies z godzine temu zlitowal sie nad matka i wyssal mleczko z chorej piersi i zatory znikły, ale niestety cala piers jest czerwona i biore antybiotyk :-( Nie moglam z tej piersi sciagnac mleka ani laktatorem, ani recznie.

Celinko szkoda że mały nie chciał się przyssać, współczuję bólu bo też przez to przechodziłam na chrzciny małej. Ale mi pomogła kapusta i przystawianie malej.

Witam w klubie. Ja dzisiaj tez z zastojem. Ale poszlam najapierw kolejny raz pod goracy prysznic Jasiula sie zlitowala i zdoila cyca a pozniej przylozylam pieluche z zamrazalnika i jest lepiej. Moze uda sie bez antybiotyku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry