• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek dla mam karmiących piersią

reklama
Leika - a jak taki kubeczek z miękkim ustnikiem wygląda :confused: na necie go znalazłaś? chętnie podpatrzę jak on wygląda :tak:;-)

hehe - jakie zainteresowanie :-)

ponawiam jeszcze pytanie odnośnie nowych kaszek z nestle - patrzyłyście na nie może? ;-)

Ostatnia edycja:
Kupiłam "kubek treningowy Balonik" 6m +, Canpol Babies. Mają dwa rodzaje, z miękkim, silikonowym ustnikiem, i z gumowym.
No i musicie sprawdzać dokladnie opakowanie, bo oni mają też niekapek balonik.

mamjakty - znalazłam w Carefourze, ale na necie też są. Ja wolałam kupić w sklepie, żeby przez przypadek (zły opis towaru np na allegro) nie kupić niekapka, który też czasami zwą kubkiem treningowym.

A o co pytałaś z kaszkami? Bo chyba przegapiłam...

Mój ma silikonowy ustnik, taki jak tu na zdjęciu (ale znalazłam tylko malutkie zdjęcie)

21217_small.jpg

a są jeszcze z gumowymi ustnikami:

balonik_trening_125ml.jpg

W Carefourze wyboru nie było, a jak pisałam, już dość długo szukałam kubka treningowego, który nie byłby niekapkiem, ale też jeszcze nie plastikowym kubkiem.

reklama
taki ten kubeczek?
Canpol Kubek z miękkim ustnikiem (21/600) (646453408) - Aukcje internetowe Allegro

o kaszki to pytałam co o nich sądzicie, czy patrzyłyście na nie ;-) seria zdrowy brzuszek chyba - nie oglądałam ich dokładnie bo u mnie w mieście ich nie ma, więc składu dokładnie nie znam, ale one chyba nie mają dodatkowo cukru w składzie - ale nie jestem pewna.
niestety nie mialam mozliwosci sprawdzenia tematu tych kaszek namacalnie bo w UK ich nie widzialam, ale czytalam o nich na stronie internetowej "Nestle" i musze przyznac ze brzmialo zachecajaco! pisza rowniez, ze te kaszki nie zawieraja cukru a naturalna slodycz zawdzieczaja hydrolizie enzymatycznej zboz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry