reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Hmmm może byłoby za wcześnie - wiesz,sam czas zagnieżdżenia itd. A nie chciałabym,żeby było Ci przykro jakby była jeszcze negatywna a z drugiej strony może już coś ruszyło delikatnie i będziesz wiedziała kiedy test pokaże pozytyw przy niskiej jeszcze becie 🤞🏻❤️ ja bym zrobiła bete jeżeli nie jest to duży koszt 🫣
No właśnie jakbym miała iść na sama betę, to pewnie bym odpuściła, ale ze i tak muszę iść...no ale boję się tego, że właśnie za wcześnie 🤐 Może przetrzymać to do poniedziałku a dziś zrobić test..

reklama
A ja powiem szczerze ze twraz mam taki etap klasyki gatunku .. jak mam plodne to mi sie chce przytulać, a jak już po to mam take meeh .. 😅 nigdy tak nie mialam .. może stara sie robie 😂😂😂
Ja tak mam po urodzeniu córki 😜 kiedyś kilka razy w tygodniu seksy, a teraz raz na 2 tygodnie i mi to starczy 😅 chyba że jest miesiąc starań to wtedy wiadomo, przez okres płodny co drugi dzień i wtedy jakoś w te płodne się bardziej chce 😁

Mnie lekarz uprzedził- zanim jeszcze miałam diagnozę potwierdzoną i przygotowania do operacji - ,że możemy badać betę i czekać na rozwój sytuacji ale ,gdy się zacznie jakiś ostry ból i krwawienie to nie będzie czasu na laparoskopię tylko mnie otworzą całą itd. zanim się zgodziłam na laparoskopię,żeby znaleźć i usunąć pęcherzyk (bo wiadomo,że mógł zawędrować nawet poza narządami rozrodczymi) to zadzwoniłam do męża to chyba doszło do niego ,że to poważniejsza sprawa niż przy dwóch biochemach, które mieliśmy

U mnie tak samo, ogólnie jestem słaba i bez życia, starsza kąpie młodsze bo coś tam się bawia w łazience i luz, dzieci ida spać max 18:30 więc chyba zapodam netflixa i będę leżeć..
O Wow, bardzo wcześnie chodzą spać 😀 nie budzą Ci się wtedy za wcześnie czyli 5-6?

O ktorej! Matko bosko .. moje dopiero o 20 to ida do kapieli :) wlasnie sie usypiaja o 18:30 to u nas jest środek dnia! 😂
U nas jest o 19 kolacja, potem kąpiel ( lub 18:30 kąpiel a później kolacja ) i o 20, często po 20 kładziemy się i zasypia ok. 21, chyba, że ma dzień przedszkolny z drzemką i jest niewystarczająco wybiegana to wtedy trudniej jej zasnąć i tak jak wczoraj 22 zasnela dopiero. Bez drzemki, czyli w weekendy zasypia szybko.

reklama
Do góry