reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Czy ktoś miał taką dziwną akcje i dziwnie wybarwiony test?
Wyglada troche na zalany ale ..
Południowe siku…
.. ale jak widać tutaj tez jest oooo wooow! Niedługo wszystkie mnie zostawicie 😂😂😂

Ja słuchajcie bylam dzis z najstarszym u ortopedy (mojego serdecznego kolegi) weszlismy do gabinetu zbadał go .. wyszlismy, idziemy na rtg a ja czuje ze mam jakos za mokro .. zqwsze przed okresem na. Wieksze uplawy ale tak mi sie siku chcialo mowie ide kontrolnie sprawdze a tam ….. @ ‼️ ale jak mz wiadra majtki spodnie wszystko … mowie boziu ja jeszcze tyle czasu tu musze być i wrocic z synem do tego kolegi … na szczescie w kazdej torebce zawsze mam podpaske .. patrze w lustrze no ja ebie widać z przodu .. masakra … na szczęście zawsze nosze bluzki dłuższe wiec obciagnelam i wrocilam do syna siadlam mysle co tu robić fatalna sytuacja.. gorzej jak nastolatka.. zadkoczyla mnie setna miesiaczka .. matko i wtedy spojrzalam na torebke a mam taka nie duzą i można ja zrobić jako saszetke na biodra.. bingo! Jestem uratowana .. ale .. sama świadomość że ta ruła @ przyszla za wczesnie i tak nagle odrazu … o matko wstyd straszny

@Jotka_ każdemu się zdarza, dobrze ,że udało Ci się jakoś to zasłonić.
Pamiętam ,gdy ładnych 10 lat temu dostałam okresu 5 dni za szybko i pobrudziłam pościel ówczesnemu chłopakowi - pamiętam,że jego mama dostała szajby i kazała mi to prać w moim domu i z takim obrzydzeniem jakbym specjalnie to zrobiła i nic tłumaczenia nie pomogły,że się nie spodziewałam itd. - kobieta kobiecie... Nie chodzi o to o pranie tylko o jej reakcję.
W ostatnim cyklu miałam wtopę bo przysnęłam z młodą i mi się tak jakoś przesunęła podpaska,że mi przeleciało po spodniach - mąż miał taką minę wystraszoną jakby przez chwilę zapomniał ,że mam okres.
Zdarza się 👉🏻👈🏻

Pamiętam ,gdy ładnych 10 lat temu dostałam okresu 5 dni za szybko i pobrudziłam pościel ówczesnemu chłopakowi - pamiętam,że jego mama dostała szajby i kazała mi to prać w moim domu i z takim obrzydzeniem jakbym specjalnie to zrobiła i nic tłumaczenia nie pomogły,że się nie spodziewałam itd. - kobieta kobiecie... Nie chodzi o to o pranie tylko o jej reakcję.
W ostatnim cyklu miałam wtopę bo przysnęłam z młodą i mi się tak jakoś przesunęła podpaska,że mi przeleciało po spodniach - mąż miał taką minę wystraszoną jakby przez chwilę zapomniał ,że mam okres.
Zdarza się 👉🏻👈🏻
Co za głupie babsko... I mogłaby być Twoją teściową 🙈

Zdarza się 👉🏻👈🏻
Co za wredna baba…

reklama
Wyglada troche na zalany ale ..

.. ale jak widać tutaj tez jest oooo wooow! Niedługo wszystkie mnie zostawicie 😂😂😂

Ja słuchajcie bylam dzis z najstarszym u ortopedy (mojego serdecznego kolegi) weszlismy do gabinetu zbadał go .. wyszlismy, idziemy na rtg a ja czuje ze mam jakos za mokro .. zqwsze przed okresem na. Wieksze uplawy ale tak mi sie siku chcialo mowie ide kontrolnie sprawdze a tam ….. @ ‼️ ale jak mz wiadra majtki spodnie wszystko … mowie boziu ja jeszcze tyle czasu tu musze być i wrocic z synem do tego kolegi … na szczescie w kazdej torebce zawsze mam podpaske .. patrze w lustrze no ja ebie widać z przodu .. masakra … na szczęście zawsze nosze bluzki dłuższe wiec obciagnelam i wrocilam do syna siadlam mysle co tu robić fatalna sytuacja.. gorzej jak nastolatka.. zadkoczyla mnie setna miesiaczka .. matko i wtedy spojrzalam na torebke a mam taka nie duzą i można ja zrobić jako saszetke na biodra.. bingo! Jestem uratowana .. ale .. sama świadomość że ta ruła @ przyszla za wczesnie i tak nagle odrazu … o matko wstyd straszny
Wiesz co Ci powiem - żaden wstyd to nie powinien być! Wiadomo, komfortowo i miło nie jest
Tak już mamy, 🐒 przychodzi czasem z zaskoczenia, czasem coś podcieknie.

Może to jeszcze jakieś tabu co nam matki i babki sprzedały.
Jak urodziłam syna (cc) to po pionizacji lało się ze mnie jak z wiadra i wszystko ściekało po nogach.
Wtedy wiadomo położna ruszyła ale ruszył też mój mąż mówiąc położnej żeby mi pomagała a on posprząta. Byłam dumna z niego - więc opowiedziałam koleżankom.
A sie zaczelo: widział to? Sprzątał po Tobie. I co on teraz będzie myślał, już nie spojrzy tak na Ciebie bla bla bla.

I wiecie co mąż powiedział, że on nie widzi w tym nic ani dziwnego ani obrzydzającego - takie mamy ciała, tak funkcjonują i dla niego to jest naturalne żeby pomóc i być właśnie w takich niekomfortowych sytuacjach.

Zresztą mój mąż mi zmieniał podpaski jak byłam po operacji nerki i dostałam okresu przekłuta do łóżka ❤🤡

Do góry