Catia.a
Zaangażowana w BB
Nie zniknął, nawet się uwydatnił mocniejJa bym już była na beta HCGPo czasie nie zniknął ten barwnik ?
Muszę skończyć pracę i lecę na betę
Jestem w szoku. Jesli się potwierdzi to to był cykl praktycznie bez szans…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie zniknął, nawet się uwydatnił mocniejJa bym już była na beta HCGPo czasie nie zniknął ten barwnik ?
Trzymam kciukiNie zniknął, nawet się uwydatnił mocniej
Jestem w szoku. Jesli się potwierdzi to to był cykl praktycznie bez szans…![]()
Wyglada troche na zalany ale ..Czy ktoś miał taką dziwną akcje i dziwnie wybarwiony test?
.. ale jak widać tutaj tez jest oooo wooow! Niedługo wszystkie mnie zostawiciePołudniowe siku…
Ale ekstra ! GratulacjePołudniowe siku…
Super, gratulacje!Nie zniknął, nawet się uwydatnił mocniej
Jestem w szoku. Jesli się potwierdzi to to był cykl praktycznie bez szans…![]()
Co za głupie babsko... I mogłaby być Twoją teściową@Jotka_ każdemu się zdarza, dobrze ,że udało Ci się jakoś to zasłonić.
Pamiętam ,gdy ładnych 10 lat temu dostałam okresu 5 dni za szybko i pobrudziłam pościel ówczesnemu chłopakowi - pamiętam,że jego mama dostała szajby i kazała mi to prać w moim domu i z takim obrzydzeniem jakbym specjalnie to zrobiła i nic tłumaczenia nie pomogły,że się nie spodziewałam itd. - kobieta kobiecie... Nie chodzi o to o pranie tylko o jej reakcję.
W ostatnim cyklu miałam wtopę bo przysnęłam z młodą i mi się tak jakoś przesunęła podpaska,że mi przeleciało po spodniach - mąż miał taką minę wystraszoną jakby przez chwilę zapomniał ,że mam okres.
Zdarza się![]()
Co za wredna baba…@Jotka_ każdemu się zdarza, dobrze ,że udało Ci się jakoś to zasłonić.
Pamiętam ,gdy ładnych 10 lat temu dostałam okresu 5 dni za szybko i pobrudziłam pościel ówczesnemu chłopakowi - pamiętam,że jego mama dostała szajby i kazała mi to prać w moim domu i z takim obrzydzeniem jakbym specjalnie to zrobiła i nic tłumaczenia nie pomogły,że się nie spodziewałam itd. - kobieta kobiecie... Nie chodzi o to o pranie tylko o jej reakcję.
W ostatnim cyklu miałam wtopę bo przysnęłam z młodą i mi się tak jakoś przesunęła podpaska,że mi przeleciało po spodniach - mąż miał taką minę wystraszoną jakby przez chwilę zapomniał ,że mam okres.
Zdarza się![]()
Wiesz co Ci powiem - żaden wstyd to nie powinien być! Wiadomo, komfortowo i miło nie jestWyglada troche na zalany ale ..
.. ale jak widać tutaj tez jest oooo wooow! Niedługo wszystkie mnie zostawicie
Ja słuchajcie bylam dzis z najstarszym u ortopedy (mojego serdecznego kolegi) weszlismy do gabinetu zbadał go .. wyszlismy, idziemy na rtg a ja czuje ze mam jakos za mokro .. zqwsze przed okresem na. Wieksze uplawy ale tak mi sie siku chcialo mowie ide kontrolnie sprawdze a tam ….. @ale jak mz wiadra majtki spodnie wszystko … mowie boziu ja jeszcze tyle czasu tu musze być i wrocic z synem do tego kolegi … na szczescie w kazdej torebce zawsze mam podpaske .. patrze w lustrze no ja ebie widać z przodu .. masakra … na szczęście zawsze nosze bluzki dłuższe wiec obciagnelam i wrocilam do syna siadlam mysle co tu robić fatalna sytuacja.. gorzej jak nastolatka.. zadkoczyla mnie setna miesiaczka .. matko i wtedy spojrzalam na torebke a mam taka nie duzą i można ja zrobić jako saszetke na biodra.. bingo! Jestem uratowana .. ale .. sama świadomość że ta ruła @ przyszla za wczesnie i tak nagle odrazu … o matko wstyd straszny