Żołna
Fanka BB :)
Tak, trzymam miejscówkęGrzejesz mi miejsce na październikowych ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, trzymam miejscówkęGrzejesz mi miejsce na październikowych ?![]()
Nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym dołączyćTak, trzymam miejscówkęchce zabrać jak najwięcej z Was
![]()
No w pdf tylko na HPV były wyniki - no nic. Sprawdzę jeszcze przez weekend i jak nic nie będzie to zadzwonię do nich i się podpytam o co chodziHm... Może załaduj jeszcze raz. Albo sprawdź czy na pdf też tak wyswietla
Kciuki zaciśnięteMnie tak kręci jak na okres a się nic nie dzieje - chyba jutro zrobię pinka płytkowego - nie pamiętam czy jest o czułości 10 czy 20 - jak nic nie pokaże to w sobotę zrobię facelle i też jak nic nie będzie to już wiadomo,żesię pokaże.
U mnie na wynik cytologii czeka się 3 tygodnie , nie mówili kiedy będzie wynik ?No w pdf tylko na HPV były wyniki - no nic. Sprawdzę jeszcze przez weekend i jak nic nie będzie to zadzwonię do nich i się podpytam o co chodzi
Cytologie sie tach hoduje jakos.. zobacz masz tam nawer napisane ze realizacja 2-15 dni roboczych .. wykonana bo zrobili i czekaja co wyjdzieJak ja mam to interpretować? Wyniki cytologii nie są jeszcze gotowe czy o co chodzi?
Aaa takie rzeczy... Bo pobrana i zaniesiona do diagno była 25 stycznia to tak sprawdzałam co jakiś czasCytologie sie tach hoduje jakos.. zobacz masz tam nawer napisane ze realizacja 2-15 dni roboczych .. wykonana bo zrobili i czekaja co wyjdzietak mysle
Uprzedzili,że do 15 dni roboczych a robiłam ją 25.01- no nic,czekamU mnie na wynik cytologii czeka się 3 tygodnie , nie mówili kiedy będzie wynik ?