reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Pewnie przy staraniu o dzidzie tak 😉 @MamaR Wychodzi na to że już ma 4 owulacje 🫢🤭 i weź tu człowieku coś zaplanuj..
Tak dokładnie, jakbym się nie starała to byłoby mi wszystko jedno jaki jest śluz. Ale muszę też brać pod uwagę humory męża i sex nie jest regularny cały cykl. Ostatni sex był w poniedziałek (wtedy też był śluz płodny ) i nie zapowiada się by powtórzyć bo dzieci są chore w domu i nie ma za bardzo jak działać 😁

reklama
Tak dokładnie, jakbym się nie starała to byłoby mi wszystko jedno jaki jest śluz. Ale muszę też brać pod uwagę humory męża i sex nie jest regularny cały cykl. Ostatni sex był w poniedziałek (wtedy też był śluz płodny ) i nie zapowiada się by powtórzyć bo dzieci są chore w domu i nie ma za bardzo jak działać 😁
Znam to...ja coś czuję, że w tym cyklu też niewiele zdziałamy przez brak możliwości 😵‍💫 plany planami, a życie życiem..

Znam to...ja coś czuję, że w tym cyklu też niewiele zdziałamy przez brak możliwości 😵‍💫 plany planami, a życie życiem..
Może ten cykl nas miło zaskoczy 😆 Ja tam mam cały czas nadzieję się się wkoncu uda 😁 Już tu za długo siedzę , czas przejść na wątek mamusiowy 🤣

Jak ja mam to interpretować? Wyniki cytologii nie są jeszcze gotowe czy o co chodzi?

Załączniki

• Screenshot_20250206-170847.png
    Screenshot_20250206-170847.png
    55,2 KB · Wyświetleń: 56
Może ten cykl nas miło zaskoczy 😆 Ja tam mam cały czas nadzieję się się wkoncu uda 😁 Już tu za długo siedzę , czas przejść na wątek mamusiowy 🤣
Może tak być, kiedyś ie nie spodziewasz to wtedy życie zaskakuje 😆 no ale trzeba się seksic inaczej nic nie zaskoczy 😵‍💫

reklama
Do góry