Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To świetne wieści choć pewnie liczyłas na cos więcej przy takiej wysokiej becie. Kiedy następna wizyta ?Mam pęcherzyk w macicy, ok 2 mm. I na razie nic więcej. Nadal nie czuje że jestem w ciąży.![]()
Kurcze a beta taka piękna wysoka, myślałam że przy takiej becie to już coś konkretMam pęcherzyk w macicy, ok 2 mm. I na razie nic więcej. Nadal nie czuje że jestem w ciąży.![]()
Za 2 tygodnie. W sumie na nic więcej się nie nastawiałam. Dziś dopiero 5+1 więc nie miało prawa być nic więcejTo świetne wieści choć pewnie liczyłas na cos więcej przy takiej wysokiej becie. Kiedy następna wizyta ?
Szybko zleci ! Za dwa tygodnie to już serduszko pewnie będzieZa 2 tygodnie. W sumie na nic więcej się nie nastawiałam. Dziś dopiero 5+1 więc nie miało prawa być nic więcej![]()
Misiula jest wcześnieMam pęcherzyk w macicy, ok 2 mm. I na razie nic więcej. Nadal nie czuje że jestem w ciąży.![]()
Ciąża to ciągła walka z niecierpliwościąZa 2 tygodnie. W sumie na nic więcej się nie nastawiałam. Dziś dopiero 5+1 więc nie miało prawa być nic więcej![]()