reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Witam :-)
Pytania o kolejnego bobaska od wszystkich dookola sa KOSZMARNE !! Moj pierworodny za dwa tygodnie skonczy 5 lat - kazdy mnie pyta kiedy kolejne ! Przy okazji swiatecznych zyczen slyszalam tylko jedno : no i siostrzyczki dla Lolka... a ja juz nie mam sily opowiadac ze chcemy ale nie wychodzi...

reklama
Jarzębinko jak się czujesz?

a dziękuję już lepiej, chociaż tak nie dokońca wszystko jest juz ok :tak: ale dzisiaj witam z domku bo mam urlop więc sobie odpocznę ...... choc porobiłam porządki więc to aktywny wypoczynek :tak::tak:

mnie już znajomi (ci dalsi znajomi) zaczynają w zupełnie niedyskretny spisób pytac czy Filip doczeka sie w końcu rodzaństwa czy nie.:baffled::crazy:

pewnie to nie jest miłe :baffled: u nas na razie temat drugiego dziecka poruszają tylko znajomi, którzy są troszke wtajemniczeni w nasze plany :tak: nawet rodzice nie wiedza,że sie staramy i nie ma pytań : kiedy ??? :tak: więdzą tylk,że gdzieś tam w planie jest drugie ale nie znają szczegółów :tak: choć kto wie, czy teraz jak juz mamy własne M to nie zaczna drążyc tego tematu :tak:

dzień dobry sobotnio:-)
Ivi juz nie miałam kiedy odpisać, młyn się zrobił, a później to uciekłam:-):-)
życzę miłej soboty kochane:-)

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Witam :-)
Pytania o kolejnego bobaska od wszystkich dookola sa KOSZMARNE !! Moj pierworodny za dwa tygodnie skonczy 5 lat - kazdy mnie pyta kiedy kolejne ! Przy okazji swiatecznych zyczen slyszalam tylko jedno : no i siostrzyczki dla Lolka... a ja juz nie mam sily opowiadac ze chcemy ale nie wychodzi...

O wiele bardziej bolące i przykre są te pytanie gdy się w ogóle nie ma dzieci teraz to raczej mnie nie będą ruszać a starania na pewno będą mniej stresujące.
Jeszcze rok temu godziłam się z myślą że nigdy nie zostanę mama a dziś moje szczęście leży w leżaczku wierci się i tucze zabawki
Jak najwcześniej po porodzie można się znowu starać o maleństwo chodzi mi o to kiedy organizm jest już gotowy:confused:
Jak wyklaruje się sytuacja w pracy to zamierzam się starać o kolejne maleństwo i mam cicha nadzieje że pójdzie łatwiej niż przy pierwszym.:tak:;-)

Ostatnia edycja:
Buzi@k, między moimi laskami jest 1,5 roku różnicy, więczaszłąm po raz kolejny jak Pati miała 8msc, ale moja koleżanka zaszła z drugim już po 3 msc, kiedyś słyszałam, jak lekarz się wypowiadał w tv, że w drugim msc można już zajść

reklama
buzi@k, po porodzie naturalnym możńa zaczynac starania już 6 tyg po porodzie. po cesaarce mój lekarz mówi ze też 6 tyg po cesarce możń azaczynać starania, z tym ze wtedy też rodzi się przez CC. ale jak poród wyjdzie 2 lata po cc, to można próbować naturalnie rodzić

Do góry