reklama

Wątek główny

Witam jestem nowa na tym forum. Wcześniej troszkę czytałam inne forum ale nie bardzo spodobała mi się jego oprawa graficzna.
Spodziewam się dzidziusia na początku lutego (ostatnia @ 27.04.2009), chociaż ostatnio na usg wyszło, że dzidziuś jest duży. Termin przełożył się na 15 stycznia :szok:
Czy miała ktoraś z Was aż takie nieścisłości co do terminu - bo to w końcu ponad 2 tygodnie :tak:
Pozdrawiam

reklama
Hej Lutóweczki :) narzekacie,że mało osób tu zagląda ale myślę,że to się zmieni, ja osobiście deklaruję zaglądać tu częściej ale dziś to tylko na chwilkę, bo słabo się czuję i musze poleżeć,,,
Miłego wieczorku życzę papa

mnie ostatnio rozbawiło jak zobaczyłam body z różnymi napisami..no i ja kupiłam takie:"córunia tatunia","córeczka mamusi" no i"Moja mama jest ładniejsza od Twojej" haha;-):-D
a moja koleżanka dla swojego synka kupiła :"Szef piaskownicy":-)

Oleńka gdzie kupiłaś takie?? bo ja też chcę a na allegro nie ma:-(

Lekarz natomiast powiedzial ze mam podawac dziecku cole i lody (maly nie mial apetytu i nic nie chcial jesc).. w lodach tez sa przeciez produkty mleczne...
zeby sie nie odwodnil i zjadl cokolwiek...
Kogo tu sluchac?

kochana to bardzo możliwe, kiedyś już tu rozmawiałyśmy o coli, mój brat jak miał ok 6 lat to dostawał ją w szpitalu, cola przeciwdziała odwodnieniom oraz dobrze robi na jelitka:tak: niektóre kobiety piją w ciąży bo zapobiega zgadze:tak: jak coś o colę to pytaj, bo ja jestem dyżurną colomaniaczką:tak:;-)

Czy ktos z Was ma juz wozek? Bo w moim sklepie jest obnizka 20% i sie zastanawiam, czy to nie za wczesnie jest:confused:

Monika na pewno nie za wcześnie, jak ja bym trafiła na swój wózek to od razu bym kupowała:tak: niektóre z nas już nawet mają:tak:

Tygrynko????a niewazne....

heh też się zdziwiłam, no ale mogę poświecić jakimiś fotkami chociaż ze ślubu już wklejałam;-):tak:

A miałam cały dzień pisać mgr:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Chyba już nigdy jej nie skończę...

hehe coś o tym wiem:tak: ja miałam planowo oddać w czerwcu, potem w lipcu, potem we wrześniu, a teraz mam czas do końca listopada i napisane 10 stron:-D ale oczywiście zdążę, zwłaszcza, że bezpośrednie zagrożenie ciąży minęło więc mam spokojniejszą głowę...chociaż leń nadal taki sam:eek:

Moje dziecko poza tym szleje (to wyklute oczywiscie) bo tatus w koncu z konferencji wraca i obiecal prezenty, wiec co 2-3 minuty pyta kiedy tatus przyjdzie..mowie Wam wariactwo!:o))

hehe skojarzyło mi się z osiołkiem ze shreka - już??już jesteśmy??już??:-D

to proponuje obczaic cosw sklepie, a potem szukac tego samego w necie, ja tak robie z poważniejszymi zakupami;-)

Ostatnio zrobilam taka liste wlasnie i pojechalam do sklepu i wiesz co:-) te ktore byly na samym koncu owej listy podobaly mi sie najbardziej:-D

dokładnie też tak robię:tak: podobały mi się wizualnie dwa wózki - Taco Jumper i Bartatina, po obejrzeniu w sklepie wybieram bezapelacyjnie Bartatinę - lżejsza i wygodniejsza (ja kupuję tylko pod kątem gondoli)

A ja wlasnie siadlam i zajadam salatke z pomidorkow cherry, ogorka, cebulki, kukurydzy i uwaga - serka feta...:-) Ponoc zabroniony.Ale mialam chetke i wyslalam synka a on niewie jaki ja kupuje i kupil owczy:tak:I pytanko - czy owcze i kozie tez sa zabronione???

hmmm fety nie można?? mi się wydawało że właśnie można a nie można tylko pleśniowych:eek:

Witam jestem nowa na tym forum. Wcześniej troszkę czytałam inne forum ale nie bardzo spodobała mi się jego oprawa graficzna.
Spodziewam się dzidziusia na początku lutego (ostatnia @ 27.04.2009), chociaż ostatnio na usg wyszło, że dzidziuś jest duży. Termin przełożył się na 15 stycznia :szok:
Czy miała ktoraś z Was aż takie nieścisłości co do terminu - bo to w końcu ponad 2 tygodnie :tak:
Pozdrawiam

Witaj Zonda:tak:
są dziewczyny które tak mają, ja sama mam przyśpieszony o tydzień, ale trzymam się pierwszego (bo się mniej więcej orientuję kiedy to mogło być:zawstydzona/y:) a mały pewnie po prostu duży nam rośnie:tak:

czy ja już mówiłam że nic mi się nie chce???

możliwe że nie będzie się nam chciało do końca ciąży, bo potem to się będzie musiało chcieć:eek::-D

Ha, za to ja jestem dzielna! Wczoraj i przedwczoraj trochę popisałam i dzisiaj też jeden tekścik skończyłam. Dumna z siebie jestem, ale na forum mam maaaaasę zaległości i chyba sobie daruję nadrabianie. :dry: Ktoś chce trochę mojej pracowitości, to mogę podesłać, zwłaszcza wszystkim przyszłym paniom magister :tak:
An

reklama
Ja wiem, że jesteśmy pod obserwacją ;-)
Ale chodzi mi o to, że jeśli większość urzęduje TAM a nie TU, to w momencie "wpuszczenia" nas TAM dalej będziemy TE NOWE :-(:zawstydzona/y::-(
No chyba, że to inaczej działa ;-):-)

łłlooooo żeś wykombinowała....:)

a ja wlasnie sie zapisalam do szkoly rodzenia hmmm ... we srode pierwsze zajecia :szok: a ja sama bede ... :(

o super...ja się nie wybieram, pisz jak tam jeste...albo nie zreobimy dział szkoła rodzenia i bedziesz nam streszczać i nas szkolić multimedialnie

o bedzie fajnie

a tak wogóle to dzieńdoberek....to ja wasz duch ...spoko spoko nie musicie dziekować że się tu zjawiłam....loozik.....

he he he se siedze sie skonczyła brzydula sie ma zacząć jakiś film potem a tak wogóle to muszę jechać na zakupy a nie chce mi sie jak h,,,,,

kto pojedzie ze mną lub za mnie????????????/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry