Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Gratuluje okraglej rocznicy:-) ja to jak mam zly humor to sie wcale nieodzywam, bo to roznie moze byc;-)powie sie cos nie tak i potem jeszcze gozej. No, ale najwazniejsze, ze jestes:*
pierwszy raz w zyciu - nie wliczajac ciaz - waze 78kg przy 170cm:-(Tak mi smutno z tego powodu...:-(Nawet karmienie piersia nic nie daje...
Wkoncu usnela...przy cycu ehhh...i spala do 6tej. Niby sie wyspalam ale stresa mielismy oboje z M. Podejzewam, ze "narywal" ja paluszek. Tydzien temu przeciela sie czyms. Ale smarowalam jej to propolisem i sie zagoilo. Ostatnio jednak paluszek zaczal "obierac" wiec smaruje jej na noc taka mascia z jodyna i niewiem, moze ja bolal

Jak robisz te owsianke, bo mojego syna tez cos bierze to moze mu zrobie;-)On bierze syrop czosnkowy. Jak byla u nas babcia, to zrobila nam caly sloik litrowy