Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jest takim łobuzem że głowa mała, boje się troche co to będzie w przyszłości.
No to ogromne gratulacje, przy dwójce dzieci taki prymus z ciebie? Jestem pełna podziwu. Nie martw się że Daruś taki niesforny to wszystko się zmieni. Moja najstarsza córka była taka mądra. Szybko znała kolory, gadała, czytała książeczki a teraz... niby nieźle się uczy ale jest tak leniwa i gapiowata że boję się co będzie w IVkl bo ona od I kl nienawidzi wręcz szkoły.Monikasia miło, dziękuje za pamięć
Czytam na bieżąco, u nas mianowicie:
nieobyło się bez zaziębień, ale juz jest coraz lepiej, czekamy aż całkowicie przejdzie bo szczepienie na nas czeka
Narazie ciesze się życiem, bo zaliczyłam semetr na czwórki i piątki, a łatwo nie było, jeszcze jeden semestr i dyplom w ręku :-)
W sobote idziemy na bal, przebierańców
Edytka no to fajnie macie, a jaką firme m założył??![]()
Moja agatka też sporo potrafi, ona jest aniołeczkiem, jak ona juz taka porządnisia zostanie to zwariuje, o cokolwiek poprosze to poda, sprząta po darku, wszystko mu oddaje, potrafi klaskać od jakis 2mscy, robic cacy, ciągle chce dawać buziaki, generalnie jest bardzo rozumna, a darek...darek nie potrafi zrobić nic na zawołaniejest takim łobuzem że głowa mała, boje się troche co to będzie w przyszłości.

Dziewczyny wiem że brak czasu ale wpadajcie do nas i chociaż się przywitajcie i czasem napiszcie co u was. Jak macie problemy to sprubujemy je razem rozwiązać. Bedzie fajnie zobaczycie:-)