reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

reklama
Hej, my na chwilkę
wczoraj Hania skończyła rok:-D. Od soboty byli goście, wczoraj Msza na której Hania "śpiewała" z mężem i ze mną ;) i wszystko dobrze się udało. niestety nie było mojego Taty bo lezy chory w domu. A moja Mama przyjechała na antybiotyku z 38,5:szok:.
Pozdrawiamy Wszystkich.

No myślałam, ale nic nie wymyśliłam. I szczerze mówiąc, nie chce mi się myśleć intensywniej, póki nie będę miała książek w ręce i jakichś ustaleń z nimi (znaczy tą firmą) - na razie wszystko jest takie płynne... Sama nie wiem. Czekam.
A moja mała (pochwalę się, a co!) mówi pierwsze słowo (oprócz jakichś tam mniej lub bardziej rozpoznawalnych da, mama, dada). Mówi GAGAN - jest to w pełni świadome określenie czegoś, kto zgadnie czego, dostanie wirtualne piwo ;-)
A co, pokonkursujmy się tak :-)
An

Witajcie dziewczyny:)
jestem pierwsza dzisiaj - co sie dzieje???:D
Izulko to sie rozimprezowaliscie na maxa hehe. Fajnie, ze sie odezwalas.
An Ty wiesz, ze ja niemam pojecia ale mysle tak sobie, ze moze tak na ktoregos z braci mowi, cio?;)

My dzisiaj wyspane jestesmy. Pogoda znow do kitu.
Tygrynko jak dzisiaj Sebastianek? Daj znac prosze.
Patimam nadzieje, ze dzisiaj samopoczucie juz lepiej.
Motylku a jak Ty sie czujesz kochana?
Elizzz czy juz mieliscie zabieg?

A poza tym to ja sie zapytowywuje;) gdzie sie podziewaja:Zabeczka,Slono_slodka, Edzia26 ,Martyna, Kasia5110, Luckaa, Rosi...i co porabiaja, jak dzieciaczki? Dziewczyny mam nadzieje, ze wszystko ok u Was...

Ostatnia edycja:
No ja was poczytuję ale nie mam czasu zbytnio aby coś napisać gdyż : do wczoraj miałam popsutą klawiaturę (fabianek wyrwał)
a dziś zaczynam kurs kelner -barman w końcu ;))
Życzę dużo zdrówkaa dla naszych lutowych chorowiek , idzie wiosna czas wracać do zdrowia . U nas od wczoraj bardzo ładna pogoda , byiliśmy na długim spacerze. No i musze sie pochwalić , że wczoraj Fabainek po raz pierwsza zasną bez cyca. Oczywiście tylko zasną bo w nocy budzi się nadal :(

Martyno fajnie, ze sie odezwalas:) W takim razie zycze Tobie powodzenia na kursie. Wiesz od czegos Fabianek musial zaczac hehe a potem to juz sie nie bedzie budzil. Najwazniejsze, ze zrobil pierwszy krok;)

Kinia, Madzia84, Kalemeon co u Was???

Ostatnia edycja:
A poza tym to ja sie zapytowywuje;) gdzie sie podziewaja:Zabeczka,Slono_slodka, Edzia26 ,Martyna, Kasia5110, Luckaa, Rosi...i co porabiaja, jak dzieciaczki? Dziewczyny mam nadzieje, ze wszystko ok u Was...

I jeszcze Edyta01?

Monikasia gagan to banan. Oraz każda inna żółta rzecz nadająca się do jedzenia. Na przykład żółty ser, pieczywo tostowe. Ale banan przede wszystkim. Patrzy na nie (stoją w misce naprzeciwko krzesełka) i drze się: da gagan! No i ja się zastanawiam jaki jest sens bobomigów, jeśli dziecko używa ich około roku. I wtedy też używa pojedynczych sylab, którymi się komunikuje z rodzicami...
Zmykam coś porobić, pa!
An

Dobre, dobre:D Dzieci maja pomysly i to super!

Nad nieobecnosciami dziewczyn juz myslimy z Agapka...;) Wpisujcie te osoby ktorych Wam brak i ktore sie nie odzywaja, szkoda by bylo, zeby tak fajny watek umarl...

No walsnieEdyta01 haloooo, gdzie jestes???
mami co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki jestem :-) dzieki za zainteresowanie buzka *

U nas dobrze,dzieci poszly dzisiaj pierwszy dzien do szkoly po tygodniowej przerwie,maz zmienil prace tzn zalozyl swoja firme i ma bardzo duzo pracy,jak wczoraj wyszedl o 4:00 to wrocil po 19:00 wiec malo sie widujemy,ale jutro i czwartek ma wolne wiec pobedziemy ze soba...

Zaczelismy staranka o dzidzie i czekamy na efekty :-p

17-tego ide z Natkiem na ostatnia szczepionke wiec jeszcze troche i bedziemy miec to za soba :-)

reklama
Fajnie Edyta, ze jesteś. Staracie się... mmm... miłych starań :-) Zawszeć to przygotowania najmilsze ;-)
Ech, z tymi szczepieniami. Też powinnam iść, ale organizacja tego... tłumy w ośrodku... postanowiłam poczekać miesiąc. Najwyżej mnie w ośrodku zrugają.

Do góry